sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Tokoilua Espoossa

Toinen epävirallinen tokokoe ohitse ja koirasta olis tehnyt mieli tehdä rukkaset sen jälkeen...No mut positiivista mieltä...
Helmi ei tehnyt perusasentoja paitsi mun erillisestä käskystä, sekä ennakoi jatkuvasti maahan jättöä ymsyms.... Hyppy meni perseelleen koska koiralla oli pissahätä, ja arvatkaa vaan juosko se hyppäämisen jälkeen parkkipaikan ainoalle nurmialueelle pissalle..kehänauhan sisäpuolelle.
Mä meinasin alkaa itkeä sen jälkeen kun päästiin kehästä ulos. Yksi tuttu sanoi että Helmi varmaan stressaa ja sen takia käyttäytyy noin, mutta kun mä tiedän millon toi koira stressaa ja millon ei, se oli tuolla ihan oma itsensä mutta ilman korvia. Mä palkkasinkin sitä kehässä tuomarin luvalla (sai palkata) ja silti toi koira käyttäytyi miten käyttäytyi. Ja mä olin odottanut että se toimisi kunnolla, toimi eilenkin kun kokeiltiin. Se meni niin upeesti.
Mut me ollaan sitkeetä tekoa, ens kuussa käydään nakkileluluokassa (saa palkata kehässä ja liikkeen aikana saa olla nami tai lelu kädessä)!


Luoksepäästävyys 9 - 9½
- Koira pomppasi mua päin.
Paikalla makaaminen 1min 10 - 30
- Ei oo muuten ikinä pysynyt noin hyvin tollasessa häiriössä.
Seuraaminen kytkettynä 9½ - 19
- Miten se anto meille noin hyvän arvosanan tosta, koira ei tehnyt perusasentoja.
Seuraaminen taluttimetta 9½ - 38
- Mitenhän tuli näin hyvä... Oltiin otettu pari askelta ja koira meni maahan makaamaan. Perusasentoja ei myöskään tehty tässä ja koira aaltoili seuraamisessa = välillä kiinni mussa ja välillä puolen kilometrin välimatka.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7½ - 15
- koira ennakoi tässäKIN, meni ekan kahden askeleen jälkeen maahan ja jouduin kutsua mukaan komentaakseni sen uudelleen maahan. meidän vahvin liike joka meni perseelleen tässä.
Luoksetulo 9 - 27
- Helmi tuli laukalla mun luokse ja kiersi perusasentoon sivulle, tuomarin mielestä intoa olisi kuitenkin voinut olla enemmän. Luoksetulo on ollut meille aina vahva.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5 -17
- Voisin olettaa, että jäi käsiavulla seisomaan.
Estehyppy 0 -0
- Juoksi pissalle, jota en ymmärrä miten sillä oli muka hätä. Olis mennyt tulos oikeasti nollille, mutta koska möllit niin ei mennyt.
Kokonaisvaikutus 8,5 - 8,5
Pisteitä yhteensä 164, ykköstulos ja kolmas sija.

Elina kävi myös Annin ja Nellin kanssa tokoilemassa tuolla, alunperin sen piti käydä vaan Nellin kanssa nakkilelu-luokassa, mutta se kävikin sitten kummankin kanssa :-) Anni oli mölliluokan toinen koirakko ja Nelli sitten taas nakkileluluokan ainoa koirakko ja näin ollen ensimmäisiä ja hyvinhän se meni Nellillä ekaksi kerraksi!

Johanna kävi myös Iineksen kanssa alokasluokassa tokoilemasa ja musta oli ainakin tosi kiva pitkästä aikaan nähdä niitäkin nyt kun ollaan vaan fbookin ja mesen kautta jutskailtu ;-) Iineksellä oli ainakin tosi kivaa, Johannalla ei sitten niinkään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)