maanantai 11. lokakuuta 2010

gööttikaverit

Käytiin siis tänään Nean, Emman ja Dustyn kanssa lenkkeilemässä. Helmikin innostui vähän juoksentelemaan Emman ja Dustyn kanssa, joka oli hyvin harvinaista, yleensähän se ei juokse millään missään.. Mutta kiva että joskus näinkin!

Meillä on muutto juuri vähän aikaa sitten saatu päätökseen, joten oli kiva saada lenkkiseuraa täällä lähempänä olevista tutuista ja kivahan se oli gööttiporukassa sitten lähteä lenkille! Emma ja Dusty painivat kovastikin, mutta Helmiä ei tollainen kiinnostanut. Yhdessä vaiheessa se tosin sai kauhean hepulin ja lähti juoksemaan Dustyn kanssa kamalaa rallia pellolla ja mä olin saada sydänkohtauksen, sillä Helmi ei oo varmaan ikinä tehnyt niin kenenkään muun, kuin Taon kanssa. Helmi mököttää nyt vähän Taottimelle, kun ei oo nähneet niin pitkään aikaan (wink wink Mikaela!).

Meillä oli tosi kivaa ainakin ja mielellään otetaan uudelleen joku päivä, jos Nea vaan lähtee meidän seuraksi! Alla Nean ottamia kuvia Helmistä, Emmasta ja Dustystä en valitettavasti jaksanut laiskuuteni takia lisätä kuvia, vaikka Dusty kyllä näkyy yhdessä kuvassa Helmin takana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)