lauantai 21. huhtikuuta 2012

prinsessa mörköilee ja etsii omaa ääntään

Prinsessa Vinna alkaa tosiaan mörköillä hieman, kuten otsikko kertookin. Nyt viikon sisään se on alkanut haukkua, jos meidän ovella koputtaa joku ja sen jälkeen sille ihmiselle ketä tulee sisään. Minna tuli torstaina käymään kylässä ja Vinna pelkäsi Minnaa, haukkui ja juoksi karkuun, kusi alleenkin. Ennen se on täysiä juossut päin ja yrittänyt pussata. Tänään Emmi-Lotta tuli tuomaan mulle avaimen, että voin käydä sen kissoja hoitamassa. Vinna alkoi taas haukkumaan koputukselle, mutta kun avasin oven ja menin neidin kanssa ulos, se oli suoraan menossa pussailemaan Emmi-Lottaa? Hmm. Äiti jo totesikin, että sen vahtivietti on heräämässä, mutta se ei ymmärrä miten käyttää sitä.
Eilen V pelkäsi liikennemerkkiä, sama liikennemerkki oli myös tänään pelottava. Tänään myös V haukahti hevoselle, sitä en ymmärtänyt yhtään, sillä Vinnan mielestä hevoset on parhaita leikkikavereita mitä löytyy.. Sit nähtiin joutsenia 10 metrin päässä meistä ja Vinna alkoi niille haukkua. En olis itse edes niitä hevosten laitumen vieressä pellolla huomannut, jos Vinna ei olis alkanut haukkua niille. Ja sitä haukkua ei meinannut suostua lopettamaan kun joutsenet alkoi huutamaan ja lähtivät karkuun.


Tänään käytiin taas metsälenkillä ja Vinnalla oli tosi kivaa. Mun teki mieli alkaa kantaa Vinnaa ulkona, kun siellä oli niin kuraista ja tiesin että on pesu taas edessä. Lopulta itkua pidätellen annoin sen kävellä kaikkien kuraisten kohtien päältä, välillä taisin sulkea silmät etten nähnyt kuinka se meni kuralätäköiden läpi. On tää kevät ihanaa aikaa ♥ Kuralätäkköleikeillään Vinna sitten lopulta tilasi vesipesun illaksi ja joutuikin pesulle heti lenkin jälkeen.
Nähtiin traktori, eikä V tällä kertaa pelännyt sitä! Se ei itsekään tiedä mitä se niistä tuumaa, kun välillä pelkää ja välillä ei.


Pitää katsella, jos saisin kuvia lisäiltyä taas pari :-) * Lisätty kuvia.
Tänään sain pääsykoekutsun Vantaan Variaan, pääsykoepäivä on 8.5. Pitää katsella mennäkö sinne vai ei, sekin olis sit 55 euroa.. Sen jälkeen Vantaan reissun hinnaksi tulisikin 180,20€. En tiedä tuosta alasta nyt oikeen, mutta katsellaan. Kauheesti en poissaoloja haluaisi täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)