perjantai 11. toukokuuta 2012

Kannuksen kennellinjan pääsykoe

Ajattelin tästäkin retkestä nyt sitten kirjoittaa, sillä oli niin "iso juttu" itselle. Koirablogihan tää pääasiassa on, mutta tästä ehkä riippuu mun ja Vinnan tulevaisuus ja että missä päin ollaan ;)
Aamulla lähdin siis Tikkurilasta 7.46 junalla kohti Kannusta. Junassa oli myös Jenny (Nelli-partiksen om.) kenen kanssa vietinkin lähes koko reissun ajan ja kivaa oli! Mä viime vuonna niin kovin haaveilin kennellinjasta, mutta en päässyt edes pääsykokeeseen. Nyt sitten pääsin pääsykokeisiin asti, mutta saas nähdä miten siinä käy.

Kannuksessa oltiin perillä joskus 12.20 ja vähän yli puoli yhden oltiinkin jo Dogness-hallilla. Saatiin käsiimme nelisivuiset paperikyselyt mitä oli aikaa täytellä siinä vaikka miten kauan. Siellä kysyttiin kaikkea perustietoa itsestä, harrastuksista, koirista jne. Myös omaa koulutustyyliä kyseltiin eri kysymyksien avulla (käyttääkö naksua, miten toruu koiraa). Kysyttiin myös että ketkä on omasta mielestä hyviä koirankouluttajia.
Mua haastatteli sitten siinä suullisessa osuudessa ensin kaksi naista, myöhemmin tuli kolmas lisää. Kyselivät musta, mun harrastuksista ja koirista, siitä aikoisinko asua asuntolassa ja mitä mieltä oon lukiosta. Annettiin myös esimerkkitilanteita ja kyseltiin miten mä missäkin tilanteessa toimisin. Sain myös kertoa millaisen ihmisen kanssa en tuu toimeen ja että millaisen ihmisen olis vaikea tulla mun kanssa toimeen. Loppuun sain pitää mainospuheen, miksi niiden pitäisi valita juuri mut sinne kouluun. Sen perusteella mua ei ainakaan oteta minnekään... Suullisen osion lopuksi oli vielä myös kohta missä piti käsitellä koiraa. Mulla oli häkissä odottamassa saksanpaimenkoiran urospentu Jätkä, jonka kanssa revin lelua. Oli aivan ihana tapaus :3
Meidät vietiin haastattelun jälkeen tutustumaan lukioon, amikseen ja asuntoloihin. Pääsykokeethan oli niiden treenihallissa ja nähtiin myös ulkona oleva treenikenttä. Oli tosi kivan näköistä paikkaa, asuntoloista tykkäsin ja koulusta samoiten. Meille paikkoja esittelivät kennellinjan toisen vuoden opiskelijat, jotka myös vastasivat kysymyksiimme mitä tuli vaan mieleen. Kaikkien kanssa tuli hyvin juttuun ja oli tosi kiva päivä!


Kun koko päivä hallilla oli vihdoin ohi, oli vielä 3½h junan lähtöön. Käytiin Jennyn kanssa K-marketissa ja kahvilassa sekä istuskeltiin Kannuksen juna-aseman odotustilassa dataillen. Käytiin myös ABC:llä pyörähtämässä. Oli ihan kivannäköistä paikkaa, vaikutti tosin vaan vieläkin pienemmältä paikalta kun mitä Kitee on. Juna-asemalla oli kuiteen kaks laituria, Kiteellä on vaan yksi!

Juna Kannuksesta Vantaalle lähti 17.24 ja melkeen koko matkan vietin taas Jennyn kanssa höpötellen :) Käytiin myös kävelemässä vähän Kokkolassa, Seinäjoella ja Hämeenlinnassa, juna kun pysähtyi niin käytiin hyppelehtimässä ulkona, tuli siis käytyä vähän siellä sun täällä ;) Kotona olin yhdentoista aikaan illalla.

Niin kovin haluaisin tuonne kouluun, vaikka vähän epäilenkin että miltä tuntuis taas jättää kaikki kaverit. Olis tuo kuitenkin sellainen haave, että ei sitä tilaisuutta jätettäis käyttämättä jos sellainen mulle suotaisiin. Mut katsellaan päivä kerrallaan ja toivotaan parasta. :)

Yritän huomenna jatkaa cockerien väripähkäilyä.

4 kommenttia:

 1. Tulee vähä myöhäs, mut iha pakko kysyy et pääsitkö tolle linjalle?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin! :) Toisen vuoden aloitan nyt syksyllä.

   Poista
 2. Saanko kysyä että mikä sun keskiarvo oli tuonne mentäessä? Haluaisin niin paljon tuonne kennellinjalle, mutta ka 7 :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ka oli 7,75 tai jotain sinne päin ja pääsin viidenneltä varasijalta opiskelemaan.

   Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)