lauantai 16. kesäkuuta 2012

Martan agilityura alkaa

Käytiin eilen Ojangossa kera Johannan ja kahden cockerin, Justiinan ja Iineksen. Omasta laumasta mukana oli Martta ja Minni.
Minnin kanssa tehtiin hyppyjä, putkea, a-estettä, ja keinua. Ja tällä kertaa jopa kolmen esteen ratapätkää (hyppy putki hyppy/hyppy hyppy putki). Vähän oli väsy koira, mutta jaksoi hienosti silti vähän omissa maailmoissaan. Keinu oli tällä kertaa hirmupelottava, mutta se voi johtua pelkästään Minnin väsymyksestäkin jo.
Martan kanssa tehtiin siivekkeiden ympäri kiertämisiä ja putkea. Siitä tulee vielä niin hieno agikoira, niin reippaasti ja innoissaan teki kaiken mitä sitä pyysi tekemään. Vaikka oli kuuma, Martta teki paljon innokkaammin kuin Minni ja sitä kiinnosti enemmän se mitä oltiin tekemässä.

Kun tultiin Ojangosta, kävin Vinnan kanssa ottamassa tokoa koulun kentällä. Palkkasin sen kävyillä ja kentältä löytyneeltä tennispallolla ja tuo pentu ei oo ees tokotreeneissä mennyt noin upeesti! Tosi hyvällä innolla teki ja jo pienellä tekemisellä sen sai ihan väsyneeksi.
Käytiin myös tänään ottamassa tokoa kentällä, tällä kertaa omalla pallolla ja vinkuketulla. Taas tosi hyvä into koiralla ja meni upeesti! Vähän näpsii sormille ja käsivarteen, mut yritän olla välittämättä. En siitä kuitenkaan palkkaa tai mitään, enkä nyt haluu alkaa sen kanssa suuremmin säätämään kun oon kuitenkin vihdoin saanut sille tollaisen innon tohon tekemiseen. Seuraamisessa en oo vaatinut pysähtymään sivulle, vaan oon painottanut sitä sen innokasta seuraamista, paikkaa ja katsekontaktia. Vapaana on saanut mennä ja oon palkannut aina heittämällä pallon johonkin suuntaan, sen seuraamispaikasta riippuen. Välillä myös palkkasin suoraan alkamalla leikkiä.

Tänään olin myös vahtimassa Nuga-labbista Metsolassa, enkä oo ikinä ennen tavannut niin kivaa labbista! Tosi kivaluonteinen, osasi käyttäytyä hihnassa ja totteli. Oli heti valmis tekeen jotain kun vaan tein aloitteen. Kuvia saatte Nugasta kun saan ne koneelle siirreltyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)