keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Rajasaari

Päästiin eilen sitten ensimmäistä kertaa käymään Rajasaaressa, kun Nea tuli ja nappasi meidät autolla kyytiin ja lähdettiin pyörähtämään siellä. Otin mukaan meidän pentulauman ja jätin Helmin kotiin rentoutumaan. Nealla mukana oli Emman ja Dustyn lisäksi Oonalta hoidossa oleva Ora-mudi.
 Oltiin yhteensä kolme tuntia reissussa ja kotiin tullessa oli mukana kasa väsyneitä koiria. Martta oli tosi epävarma isojen koirien kanssa, kerran säikähti ihan kunnolla ja sen jälkeen tarkkaan katsoin ettei pääse toiste säikähtämään. Minni oli myös vähän epävarma ja Vinna taas oli kaikkien kaveri ja Rajasaari oli paikka mitä se oli odottanut koko elämänsä ajan: Siellä oli vettä, muita koiria ja tilaa juosta!
Kiitos Nea kun poimit meidät kyytiin, oli kiva päivä taas! :)
Martta 5kk 1vk

Tänään me sitten treffattiin Elina sekä Anni ja Nelli. Elina tuli tuomaan mulle avaimen, sillä huomenna meen viemään Annin ja Nellin Elinalle Malmille ja meen näiden mukaan johonkin villakoiratapahtumaan :) Kiva päivä siis taas tiedossa.

Helmi antoi tänään Nellille vähän kurinpalautusta ja Nelli puolestaan Martalle, Minnille ja Vinnalle. Kyllä ne leikkivät sovussa kuitenkin keskenään ja kivaa oli taas! Elinan kanssa sovittiin, että lähdetään aksatreenailemaan joku päivä. Minnin kanssa kiva päästä edistymään vähän lisää!
Kiitos Elina seurasta taas! :)
9v 5kk11kk 3vkMartan sisäsiisteydessä ollaan otettu vähän takapakkia. Tällä hetkellä se ei meinaa tehdä ulos mitään, kun yhdessä vaiheessa se teki jo tosi hienosti ulos kaiken. Vaikka miten venaisin Martan kanssa ulkona että se tekisi pissan, ei se sitä sinne tee, vaan vasta hetken päästä sisälle. Aluksihan se oli sitä, että Martta pidätti sitä varten, että pääsisi sisälle pissalle. Kohta ollaan varmaan taas siinä pisteessä. Vinnan ja Minnin kanssa oon aikaisin heräämiset jo saanut jaksaa Kiteellä, Martta olis vielä jäljellä.. Kun sais itseä otettua niskasta kiinni, niin sais Martankin pian sisäsiistiksi.
Pentujen hihnakäytöksen oon ottanut jo työn alle ja nyt tarkoitus on, että rupeisin käyttämään ne pari kertaa päivässä ulkona yksitellen. Helmi ja Martta nyt menee samassa, mutta Vinna ja Minni tarvii erikseen käyttää. Vinnalla oon käyttänyt nyt Virosta ostettua kuonopantaa (maksoi 3.45€!!) ja ollaan tosi hyvin lähdetty etenemään sen kanssa. Minnin kanssa oon myös takana kävelyä treenannut nyt ja eiköhän sekin ala pian luistamaan. Haluun, että joskus voin kävellä koko lauman kanssa nätisti ulkona, tällä hetkellä se onnistuu vaan kolmen koiran kanssa ja sillonkin vähän meinaa mennä sirkukseksi. Ensimmäisenä näistä kuntoon saa varmaan Vinnan hihnakäytöksen ja sitä voi alkaa sitten yhdistää siihen, että kävelee Vinnan ja Helmin kanssa. Kun se onnistuu nätisti, voi kokeilla Marttaa mukaan. Minni on varmaan vaikein saada Vinnalle mukaan, kun ne on niin parhaita kavereita keskenään.


Ja ainiin, Helmi tänään karkasi ulkona vapaana ollessaan toisen koiran luokse - ja milloin muulloinkaan se niin tekisi kuin juoksuisena? Pomeranian-uros sai kokea Helmin tyrkytyksen kun toinen meni leikkimään ja tyrkyttämään takapuoltaan. Myöhemmin nähtiin myös Mira ja Repe-sheltti ja tällöin saatiin vahvistus sille, että Helmillä on juoksut. Eipä sitä taas ollut mitenkään huomannut, hyvin tuo osaa ne peittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)