sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viron voittaja 2012

Me pakattiin tavarat kasaan perjantaina ja lähdettiin kohti Viroa! Lähdettiin viikonlopuksi äidin veljen mökille ja tarkoitus oli käydä sunnuntaina myös Viron voittaja -näyttelyssä ja niinhän me käytiin. Ainoa tavoite Vinnan kanssa oli se, että se ravaisi hyvin ja voin nyt katsoa, että tämä tavoite on täytetty. Nyt pitää treenata seisomista enemmän, sillä pieni aussipaimen keksi vetää päänsä pannasta läpi ja yrittää karkuun. 17.5 se seisoi nätisti, mutta tänään se otti paljon häiriötä muista siinä vaiheessa. Sen ravaamiseen oon niin tyytyväinen, sillä se oli kaukana siitä kengurusta mikä se viimeksi oli.

 
Vinnasta ja Jadesta tuli viikonlopun aikana tosi hyviä kavereita ja Vinna oppi puolustamaan omia leluja ja ruokaa enemmän muilta koirilta.. Se jopa uskaltautui ärähtämään Murulle, kun Muru ärisi sille. Sen jälkeen ei Muru enää uskaltanutkaan alkaa Vinnaa komentamaan. Hero myös pyöritteli Vinnan lauantaina kurassa ja siinä oli Eijalla työtä saada se taas puhtaaksi.
 


 Vinna esiintyi kehässä siis ihan kivasti, ravaamiseen oon tosi tyytyväinen, mutta seisomiseen en. Katsoi myös, että meillä oli tosi tyhmä tuomari ja tällä tuomarilla ei ollut mitään asiaa koskea Vinnan kuonoon, hampaita ei olis siis halunnut näyttää. Narttupentuja oli kolme ja näistä Vinna oli kolmas ilman KP:ta. Näyttelystä sain ostettua sille näyttelyhihnan ja snaken sekä Martalle ja Helmille kivan bling bling -näyttelyhihnan. Nahkainen lyhyt hihna maksoi 7€ ja snake 10€. Bling bling näyttelyhihna sen sijaan maksoi 9,50€. Toisessa kojussa jo pelkkä snake olisi maksanut 18€, joten tosi kiva että saatiin sellainen tuolta noin halvalla, suomessa olis saanut pulittaa 20€ lisää tuohon vielä.

 Vinnan arvostelu "Seitsemän kuukautta vanha pentu. Purenta ok. Pään pitäisi vielä kehittyä. Silmät voisi olla tummemmat. Selkä hieman kyyry/korkea. Rintakehä on kehittymässä. Riittävän vapaa liikunta." Ja tällä Vinna oli siis PEK3. Tuomarina oli virolainen Linda Jürgens.

Perjantaina ennen Viroon lähtöä nähtiin myös Oona ja Ora-mudi sekä Maija ja Kida-auspai. Vinnalla ja Oralla oli kunnon kivat painit ja Vinna tykkäs myös leikkiä kuralammikoissa. Kida yritti myös toimia Vinnan juoksuvalmentajana vähän heikommin tuloksin. Kuvia tulee haukkujen treffeistä kunhan Oonalta niitä saan.Melkein 7kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)