maanantai 2. heinäkuuta 2012

Australianpaimenkoirien erikoisnäyttely

Käytiin eilen Hausjärven Ryttylässä australianpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä. Koko pentue oli kokoontunut paikalle ja sen lisäksi vielä kasvattaja ja Vinnan sijoittaja Eija olivat paikalla. Vinna esiintyi paremmin kuin olisin voinut toivoakaan ja oli tällä kertaa PEK4. Arvostelu meni näin "Lovely tricolor pattern. Good topline. Very immature in movement and in body." Ja jollain tapaa suomennettuna arvostelu menee siis näin (muistetaanhan mun surkea englanti...) "Ihana tricolor kuvio. Hyvä ylälinja. Erittäin kehittymätön/epäkypsä liikkeessä ja rungossa."
Vinnan sisaruksista Korppu oli PEK2, Lumo PEK2, Milla PEK3 ja Ronjaa ei sijoittunut, kukaan ei saanut KP:ta. Se sama kivan näköinen narttupentu voitti narttupennut, ketä on aina ennenkin Vinnan voittanut pentunäyttelyissä. Onnea Vinnan sisaruksien omistajille hienoista tuloksista, kaikki esiintyivät kehässä tosi kivasti ja olivat menestyksensä ansainneet! Pentujen isä Hero pyörähti myös kehässä saaden sieltä erittäin hyvän.

Näyttelyn jälkeen mentiin Sarin luokse grillailemaan ja koirat saivat juosta vapaana ja telmiä keskenään. Korppu kovin rakastui Vinnaan ja Rölli (Vinnan velipuoli, asuu Ronjan kanssa samassa taloudessa) vuorostaan Minniin. Koirilla oli tosi kivaa siinä painiessa, Marttakin löysi painikaverin saksanpaimenkoiran pennusta, Jaffasta. Harmi, ettei Martta ja Jaffa päässeet kunnolla leikkimään kun Jade ja Vinna menivät heti pilaamaan leikit.

Kuvia varmaan saadaan jossain vaiheessa jotain kautta? Itse ottamiani kuvia Sarin luota lisäilen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)