lauantai 21. heinäkuuta 2012

Hakuilua

Tänään meillä oli vuorossa Vinnan kanssa hakutreenit ja siinä heti toinen laji mistä sekä minä että koira kiinnostuttiin. Toivottavasti päästään vielä uudelleenkin kys. lajia kokeilemaan ja tulevaisuudessa ehkä harrastamaankin. Sitä ennen treenataan kovasti haukkumista, sillä mieluummin haluisin haukkuvan koiran kuin rullakoiran.
Pääsin itse toimimaan maalimiehenä muille koirille, näkemään erilaisten koirien työskentelyä ja toimintatapoja ja päästiin Vinnan kanssa kokeilemaan pari kertaa. Itse en vielä osannut oikein kunnolla toimia, mutta onneksi sain hyviä neuvoja ja ehkä se siitä lähtisi sujumaan. Käskysanana käytin nyt äijää, mutta taidan pääni puhki miettiä jotain parempaa käskysanaa sille tässä mahdollista ensi kertaa varten. Hienosti ne pari kertaa sujui, vaikka mä en ihan kunnolla tiennytkään mitä mun pitää tehdä. Toisella kerralla Vinna lähti menemään maalimiehen piiloa kohti, kunnes yhtäkkiä ns. kadotti sen ja lähti kiertämään takaisin mun luokse. Sitten se saikin yhtäkkiä ilmavainun ja kääntyi takaisin päin ja löysi ilmavainun avulla maalimiehen luokse! Olin ihan superylpeä siitä pienestä! :) ♥
Näin myös Vinnan isän Heron ja Jade-auspain työskentelyä muutaman sakemannin, kelpien ja bortsun lisäksi.

Eilen me käytiin Haltialassa lenkillä Nean, Dustyn ja Emman kanssa. Elinalle lupasin myös lenkittää Annin ja Nellin ja näin ollen napattiin Nelli mukaan Haltialan lenkille. Omista koirista mukaan tuli Helmi ja Martta, jotka molemmat jaksoi reilu tunnin lenkin tosi hienosti. Dusty päätti käydä myös kierimässä jonkun eläimen kakassa ja haisi tosi ihanalle koko automatkan.. Martta tykkäsi hirveesti sen kakan mausta ja olis halunnut vaan nuolla sitä pois Dustyn selästä ja kaulasta, jostain syystä mä en ollut ihan niin mukana siinä Martan evästuokiossa.
Puhuttiin myös tuolla Nean kanssa poliiseista ja Nea kertoi ettei ole kuin kerran aiemmin nähnyt ne Haltialassa. Ei mennyt puolta minuuttiakaan kun nurkan takaa ajoi hiljaa poliisiauto ja me metsästettiin äkkiä vapaana juoksevia koiria kiinni. Poliisit vähän mulkaisi, mutteivat ne mitään sanoneet vaikka ikkuna auki olikin..

http://helmivin.kuvat.fi/kuvat/Muita+koiria/Haltiala+20.7/kaikki1.jpg/_smaller.jpg
Emma, Dusty, Helmi, Nelli ja Martta - kuka ei kuulu joukkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)