perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kuinka monta pantaa Vinnalla on?

- Muutama, onhan se sentään prinsessa.

Äiti antoi mulle miettimisen aihetta, kun se kysyi, että montako pantaa Vinnalla on. Tyhjentelin täällä sitten tänään laatikoita ja etsin kissojen ja koirien kanssa noiden pantoja (tosiasiassa Eppu ja Teppo vaan loikoilivat tyhjässä koiranruokasäkissä onnessaan), silti pari oli kadoksissa.
Lopulta voittajaksi pantojen määrässä selvisi Martta, jolla oli eniten pantoja meidän koirista. Tosin Martta onkin niin pieni, että sille menee muiden pentupannat ja osa Helmille ja Vinnalle ostetuista pannoista ei muille mene kuin sille..
Hihnoja meidän koirilla on kymmenen kappaletta, osan uudesta ulkonäöstä on Martta kiltisti huolehtinut. Sen lisäksi löytyy vielä muutama liina, oliskohan jotain jälkiliinoja. Meillä on myös viidet valjaat, kahdet T-valjaat ja kahdet Y-valjaat sekä yhdet vetovaljaat. Yhdet T-valjaat on Tupen (menee Vinnalle ehkä kun Vinna kasvaa) ja loput Helmin, mutta oon käyttänyt niitä myös Vinnalla, Minnillä ja Bonilla silloin kun se oli meillä. Vetovaljaat on olleet saksanpaimenien, toivottavasti menevät Vinnalle kun Vinna vähän lihoo ja saa massaa lisää. Ehkä M-koko olisi voinut olla Vinnalle parempi, mutta pitää toivoa että noikin kävisi (L-koko).

Vinnan pannat, vetovaljaat ja kaksi pantaa mitkä ovat Vinnalle vielä liian isoja.


Siinä on koiruuksien kahdet T-valjaat ja kahdet Y-valjaat. Sen lisäksi tuossa on koirien näyttelyhihnat, ensimmäisenä Vinnalle virosta ostettu nahkahihna+snake, sen jälkeen Helmin ja Martan puolkurra+hihna, sitten Minnin kaksi näyttelyhihnaa, Martan ja Helmin blingbling-hihna, ja sen jälkeen Helmin kolmas näyttelyhihna, jonka alunperin ostin Kinaa varten, kun kävin Kinan kanssa mätsärissä.


Tässä on sitten Martan kokoa olevat pannat mitä meiltä löytyy. Osa menee myös Helmille eikä ole näytetty Helmin pantakuvassa.

Alla vasemmalla Helmille sopivat pannat ja oikealla Minnille. Kaikki pannat ei ole siinä, kun jostain syystä jätin niitä laittamatta.


Minnin tossut, Vinnan heijastinliivi, yksi Helmin takeista, fleksi, haukunestopanta, koiruuksien kulkuskaulain, Vinnan kuonopanta, Rakastan agilityä -huivi ja kuonokoppa.

3 kommenttia:

  1. Näkisit kuule meidän pannat...niitä on, no ihan vähän vaan tullu hamstrattua :')

    VastaaPoista
  2. Tuu kattoo meidän auto ja yks lipaston laatikko, niin toteat että ei teillä ollukkaan mitään. Ai niin ja varasto :D

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä noita pantoja on myös tosi vähän, mutta meidän äidin mielestä niitä on jo ihan liikaa :D

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)