lauantai 18. elokuuta 2012

Me ollaan Kannuslaisia

Me muutettiin tänään Kannukseen. Hiukka on kaduttanut ja varasuunnitelmia mietitty, mut mennään eteenpäin päivä kerrallaan. Vinna on sopeutunut tänne ihan hyvin, mutta niin mä uskoinkin. Meidän kanssa samassa solussa on bichoni, kleini ja cockeri. Helmi-cockeri omistajansa Nellin kanssa on vaan viikonloppuna paikalla ja sen kanssa Vinna tulee kohtuu hyvin juttuun.
Kannuksessa oltiin ennen neljää, käytiin kaupoilla, syömässä ja purettiin tavaroita totutellen uuteen paikkaan. Kuuden jälkeen lähdettiin sitten lenkille kera parin uuden luokkakaverin. Käytiin jossain raviradalla juoksuttamassa koiria. Mukana oli Nada-auspai, Micke-sheltti, Nera-lappari, Nada-auspai, Helmi-cockeri ja Hippi-jämpti (toivottavasti en unohtanut ketään). Nadalla ja Vinnalla oli pieniä ongelmia tulla juttuun, mutta kyllä ne lopunkaiken kohtuu hyvin toimeen tulivat. Nada kävi kerran Vinnan päälle aivan mun vieressä (siinä oli muitakin koiria ja jotain säätöä) ja Vinna sitten vastasi siihen käymällä takaisin, todennäköisesti sillä meni hermot Nadaan ja se alkoi vahtia mua siinä samalla. Mutta ei siinä mitään, sen jälkeen Vinna vaan vähän vältti Nadaa eikä muuta. :) Ei se tollasesta silleen välitä. Kyllä se muistaa jonkin aikaa, mutta ei ota siitä niin itseensä.

Illalla me saatiin sitten vieraita, yllämainitut luokkakaverit tuli kyläilemään ja samoin Marissa kera Jussi-labbiksen, Marissan projektikoiran tullilta. Saatiin kuulla vähän juttuja Kannuksesta, opettajista jne. Jäi sieltä jotain oikein mieleenkin :D

Huomenna kuvia ja kirjustelen lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)