keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Eveliina ja Aawa kylässä

Perjantaina ei tehty juuri mitään. Paitsi käytiin Eevan ja Hipin kanssa vesisateessa raviradalla. Pennuilla oli niin hauskaa taas, harmi ettei saanut kameraa mukaan. Huomasi, kuinka ne vesisateessa jaksoivat riehua ulkona paaaljon enemmän kuin muuten!

Lauantaina meidä piristykseksi Kannukseen saapuivat Eveliina ja Aawa-aussie (Vauhtitassun Adjagas). Annettiin Eveliinan ja Aawan asettua hetki taloksi ja sitten lähdettiinkin koiruuksien kanssa ulos. Ensin mietittiin, että oltais lähdetty treenaamaan, mutta koska siellä piti olla ohjattuja treenejä, hylättiin ajatus ja lähdettiin raviradalle. Siellä otettiin kuiteen kanssa vähän tokoa, mutta pääasiassa koirat sai riehua itsensä väsyksiin.

Vinna ja Aawa tuli kohtuu hyvin juttuun keskenään, kirputtivat kokoajan toisiaan ja Vinna oli ihan myyty kun sillä oli auspaikaveri riekkumassa! Aawa oli aika paljon rauhallisempi kuin Vinna ja Eveliina totesikin että jos Vinna on nyt tuollainen, niin minkälainen se on mahtanut olla nuorempana.. :D
Raviradalla nuo jaksoi painaa, samoin sisällä. Mut oli ne kuitenkin ihan nätistikin täällä eikä yöllä hyppelehtineet Eveliinan päällä kauheesti. Eveliina sanoi, että sille mieleenpainuvin asia täällä olosta oli häslä Vinna, joka pussaili kokoajan ♥

Jostain ihmeestä Vinnalle on nyt tullut junapelko, jota vähän hankala alkaa täällä totuttaa pois, mutta yritetään! Pitää tässä alkaa ravata vähän useammin juna-asemalla ja sit lokakuussa reissata tuon kanssa lähijunilla mahd. paljon. Voi tulla kiva junamatka kotiin kun tuo ei yhtään tykkää junista nyt... Ei sille kuitenkaan mitään ikävää oo sattunut junassa tai juna-asemalla, että en tiedä miksi se on tuollainen. Ei sille viimeksi Tikkurilan asemalla sattunut mitään, mutta kun mentiin junaan sisälle meni ihan matalana ja yritti karata junasta joka pysähdyksellä.
Nyt sitten sunnuntaina esim. löi jarrut pohjaan jo liikenneympyrällä kun oltiin menossa asemalle saattamaan Eveliinaa ja Aawaa. Sain sen houkuteltua kuitenkin asemalle asti, jossa oli sitten ihan normaali. Juna kun tuli, niin ei vieläkään mitään, mutta sit kun luuli että me mennään junaan niin taas jarrut pohjaan. Odoteltiin sitten laiturilla että juna lähti ja rapsuttelin ja syöttelin sille nameja. Ei se lähtiessä enää niin pelännyt. Käytiin illalla myös Nellyä junalla vastassa, eikä ollutkaan pennusta niin kamalaa.

Viikonloppuna otettiin Vinnan kanssa katsekontaktitreeniä, perusasentoa ja vähän seuraamista. Samoin myös katseltu lampaita ja tuo niin haluais mennä leikkimään niiden kanssa!
Kiitos suuri Eveliina kun kävitte piristämässä meidän viikonloppua Aawan kanssa! :) Tervetuloa toistekin.

Maanantaina oli koulussa elämänhallintaa ja rakennusmateriaaleja. Rakennusmateriaalitunneilla kävin tekemässä Johannan kanssa lukitestin, kun muut teki jotain tehtävää.
Tiistaina meillä oli taas ensin projektitreenien katselua ja sen jälkeen omien koirien kanssa jonkunlaista esine-etsintää. Ensin meinattiin ottaa Vinnalla se namietsintänä, mutta päädyinkin lopulta leluun kun namit ei sille maistuneetkaan kunnolla. Vinna löysi oikein hienosti kahdesti lelunsa sieltä huoneesta, en olisi yhtään uskonut että se löytää ne sieltä! Yllätti oikein positiivisesti, kun se etsi lelut oikein hienosti huoneesta (itsehän en oisi siis uskonut, että se edes tajuaa että sen pitää etsiä lelua....). Tästä tuli itselle sitten intoa tuohon ja pitääkin varmaan meidän olkkariin tai jonnekin piilotella sille sen leluja..

Pitää koittaa kuvia lisäillä joku päivä tähän. Vinnasta, Aawasta ja Hipistä niitä pitäis muutama löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)