maanantai 12. marraskuuta 2012

Jyväskylä KV 11.11

Martta oli eilen käynyt pyörähtämässä Jyväskylän KV-näyttelyssä toista kertaa Suomessa junnuluokassa kehässä. Meidän luokan Milla (Nada-aussien om.) oli esittänyt sen siellä ja Martta oli ilmeisesti kohtuu hyvin lopulta esiintynyt, vaikka liikkeet menivätkin taas vähän haisteluksi.
Junioriluokassa oli ollut neljä narttua (Martta ja kolme Cimillan -junnua), joista Reino-göötin sisko Kerttu sai erinomaisen, voitti junioriluokan ja oli lopulta rotunsa paras göötti. Martta sai sitten erittäin hyvän ja oli kilpailuluokan toinen. Elikkäs siis JUN-EH JUK2. Arvostelu "Sievä juniori, sopusuhtainen luusto. Sievä nartun pää. Vielä otsaryppyjä. Kauniit silmät, hyvä purenta. Kyynerpäät saavat tiivistyä. Lanneosa voisi olla lyhyempi ja tiiviimpi. Hyvä karva ja värivaihtelut. Liikkuu vielä edestä löysästi, riittävä voima takana. Mukava luonne, tarvitsee aikaa." Ei siis mikään huono arvostelu tälläkään kertaa. Tuomarina gööteillä oli Saija Juutilainen.
Tuliaisina Martta taisi tuoda meille kotiin kennelyskän Tartosta, onni ettei olla Vinnan kanssa hetkeen kotona käyty, ei enää kuin pari päivää reilut kolme viikkoa niin päästään kotiin :) Seuraavan kerran Martta on menossa lauantaina joulukuussa messariin, saapas nähdä mitä sieltä kipaisee hakemassa. Silloin pääsen itsekin näkemään sen menoa kasvattaja Kirsin kanssa.

Vinnan kanssa ei olla tehty nyt tässä ajassa mitään oikein. Eilen illalla esine-etsintää ja tänään namietsintää ja vähän seuraamista. Eilen iltalenkillä palkitsin Vinnaa aina siitä, kun se otti muhun katsekontaktia ja tämän tuloksena loppumatkasta koira käveli mun vierellä eikä kiskonut edes silmäjärventien ohi mentäessä! Se ei ollut ihan se mitä hain sillä, mutta kyllä tuollainenkin vaikutus kelpasi. Kontaktia se otti tosi nätisti pitkin matkaa.
Nyt se pentunen on syönyt täällä hirven kylkiluuta ja levittänyt ihanaa pientä silppua pitkin lattiaa ♥

2 kommenttia:

  1. Ei sentään kennelyskää, joko flunssa tai nenäpunkkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kennelyskäkin ois voinut olla parempi vaihtoehto kun nenäpunkki.. :D

      Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)