tiistai 16. heinäkuuta 2013

Mistä tietää, että Särmästä on tullut iso pentu?

No siitä että sen hieno Rukka -panta menee pienimmillään sille! Halusin siis Särmälle kirkkaan vihreän tai sinisen pannan ja lopputuloksena kompromissien kautta ostin sille Rukan oliivinvihreän pannan. Se ei ole ihan sitä mitä hain, mutta ihan passeli panta tuolle.

Tänään käytiin aiemmin päivällä koirien kanssa kyläilemässä Elinalla. Särmä ja Vinna osasi käyttäytyä, vaikka Särmää vähän jännittikin isot pahat villakoirat. Särmä kulki lenkin lähinnä sylissä, alkuun oli enemmän vapaana kunnes isojen koirien ilkeilyn takia päätin että pieni saa matkustaa sylissä. Ja tarpeeksi rankkaa se oli pienelle labradorille silti!
Nähtiin yksi rantakäärme ja yksi kyy, vähän säikähti taas. Vinna ja Nelli oli kovin menossa sitä kyytä katselemaan kunnes Elinan kanssa molemmat alettiin huutaa. Kivaa oli nähdä Elinaa pitkästä aikaa!

Iisi, Dusty, Vinna, Särmä & Minni
Illalla saatiin sitten Nean kanssa taas huippuidea lähteä lenkille. Otetiin Särmästä ja Minnistä rakennekuvat ja otettiin Vinnalle ja Iisille hakua. Vinna jäi nyt hakutauolle syyskuun alkuun asti, sillä sen motivaatio hakuun on todella huono.

Sen jälkeen kun rullaa alettiin siirtää metsään ja Vinna yhdisti sen hakuun, se ei ole pitänyt enää hausta. Sillä on ennen ollut tosi hyvä maalimiesmotivaatio, mutta tänää se ekaa kertaa ikinä ei lähtenyt mielellään maalimiehen luokse. Koko touhu oli siitä tosi ikävää. Saatiin yksi onnistunut rullan tuominen ja näytölle vienti ja jätettiin homma siihen. Turha kiusata koiraa kun se ei tykkää.

Tämän hetkinen suunnitelma haun suhteen kuuluu näin: syyskuun 1. päivä jatketaan hakua taas. Ei sotketa mitään ikävää rullaa siihen, vaan hankitaan Vinnan silmiin taas se loiste mikä sillä on ollut kun se on aiemmin lähtenyt etsimään ihmistä. Siis palataan siihen, että Vinna etsii pelkkää ihmistä vailla minkään näköisiä odotuksia mistään. Ken tietää onko rullailmaisu totaalisen huono Vinnalle, aiemmin se on kuitenkin pitänyt siitä. Haluan, että homma on Vinnasta hauskaa, joten nyt keskitytään syyskuuhun asti vaan kivoihin juttuihin.Tokoiltiin tänään hieman - se suunniteltu paikkamakuu jäi vaan tekemättä. Imuttelin vasemmalle käännöksiä Vinnan kanssa ja se hetkittäin kääntyilee tosi kivasti! Ulkona lelun kanssa seuruuta se teki lenkin jälkeen vähän väsyneesti, mutta se selkeästi yritti tulla mukana parhaansa.Särmä yritti lenkillä välillä riehua Iisin kanssa, jonka se totesi ihan huippukivaksi kaveriksi. Vinna puolestaan pääsi juoksuttamaan Minniä ihan huolella ja göötit juoksi sen kintereillä näykkien. Nyt kun Minni & Vinna ei ole asuneet pitkään aikaan kunnolla saman katon alla, niin Minnistä on tullut ihan hassu ulkona kun ne juoksee irti. Minni juoksee aivan Vinnan kintereillä ja haukkuu minkä kerkeää ja jos vaan ennättää nappaamaan kiinni niin kyllä nappaa!

Minnistä on alkanut myös pikkuhiljaa paljastua kunnon vesipeto, isä kertoo paljon kuinka se tykkää uida hirmuisesti. Minni on myös kehittynyt jollain tapaa ihan hirveästi ja tuntuu että se on "kasvanut" luonteeltaan tosi paljon.

Viime vuoden loppuun mennessä olin kirjoittanut blogia yli 170 kirjoituksen verran. Nyt on mennyt tätä vuotta jo yli 7 kuukautta ja olen saanut aikaan vain vajaa 10 postausta. Toisaalla olen saanut kuitenkin kirjoitettua yli 40 postausta, joten ehkä se hyvittää Helmin jengin vajauksen. Tai ehkä ei.
Minni 2v 1kk

10 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Sähköpostista pitäisi löytyä nyt! :)

   Poista
  5. Voitko laittaa uudestaan, onnistuin jotenkin hukkaamaan sen. :D

   Poista
  6. Kokeilepa kirjautua tunnuksillasi osoitteeseen helmivin.blogspot.com. Minulle blogger näyttää että sinulla on voimassa oleva kutsu.

   Poista
  7. Onnistu! Kiitos paljon :)

   Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)