keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Eli otsikko sen kertoo, hyvää joulua kaikille! :) Ulkona sataa ja sataa ja sataa vettä, siksi ei kuvia.

Me Helmin, Vinnan ja Särmän kanssa oltiin eilen viettämässä joulua Vantaalla minun isän ja hänen vanhempien luona. Kotiin tultiin sitten eilen illalla puoli kahdeksan aikaan. Olipa kiva taas käydä "etelässä" päin. Vielä reilu viikko ollaan vielä Pöytyällä ennen kuin lähdetään takaisin Kannukseen.

Pipsan kanssa asiat menee miten menee. Se oli ensimmäiset päivät minun kanssa outo, eikä suostunut syödä mitään. Nyt se jo syö ja on suht okei, mutta ei kyllä vieläkään ihan normaali. Katsellaan vähän päivä kerrallaan mitä tästä nyt tulee.

Poistin eilen Epulta tikit ja sen antibioottikuuri loppui eilen. Vielä sillä on pieni patti mahassa, mutta muuten kaikki alkaa olla suht ok. Sitten eilen, kun tulin Pöytyälle, niin Teppo oksensi vaaleanpunaista vaahtoa, jossa oli muovinpala ja verta. Yöllä joku oli oksentanut pöydälle ruokaa, mutta ei tietoa kuka. Huoh!

Koska tämä joulukuu ei ole mennyt ihan putkeen eläinlääkärikäyntien osalta, niin toissapäivänä koirien kanssa lenkillä päätin huitaista itseäni Vinnan remmillä naamaan. Hampaani sitten lohkesi siinä, huuleen tuli kahteen kohtaan haava ja se turposi. Nyt sitten pitää seuraavana arkipäivänä soittaa hammaslääkäriin ja varata aika paikkaukseen.

Tänään oon tehnyt koirille ruokaetsintää ja naksutellut Tiitille näyttelyseisomisesta. Hitto oon kyllä niin myyty. Erilaisia pintoja tuo pentu varoo ja jäätyy jos sen sellaiselle laittaa. Ensimmäisessä ruokaetsinnässä se hipsi varovaisesti syömään makupaloja ja jos kuului joku kova ääni (kuten Martta raapi oven takana), se oli heti pakenemassa pois paikalta. Jospa seuraavalla kertaa ei jännittäisi niin paljoa.

Mäkin haluan pienen göötin. Täällä Tiiti möyrii mattojen alla hurjasti muristen ja mattoja syöden. Välillä kömpii sieltä pois voidakseen purra äristen ja muristen muita koiria. Ulkona se lähtee täysiä karkuun, kun se pitäisi hakea sisälle. Se repii lelua paremmin kuin Särmä ikinä. Vähän hassu otus.

Onkohan olemassa gööttiä, jolla ei oo kiva luonne? Vai onko meillä vaan käynyt hyvä tuuri, kun ollaan saatu kolme gööttiä, joilla on kaikilla tosi kiva luonne.

5 kommenttia:

 1. Hei! En tajua miten huono oon käyttämään tietokonetta, luulin hetki sitten kirjoittamani kommentin tulleen perille mutta enää siitä ei näy jälkeäkään, ja äsken sain aikaan tuon tyhjän anonyymikommentin.. huoh! Mutta kirjoitan nyt sitten siis uudestaan sen mitä ennemmin jo kirjoitin, eli oon harkinnut Kannukseen hakemista kevään yhteishaussa ja olen lukenut siitä kokemuksia keskustelupalstoilta ja kysellyt liudan kysymyksiä jo eräältä toiselta Kannuslaiselta blogin pitäjältä, jonka vastauksista minulle jäi positiivinen kuva Kannuksesta. Kuitenkin olen negatiivistakin kuullut/lukenut palstoilta, mutta kovin epämääräistä juttua, eli ei ole selvinnyt että mikä siellä koulussa oikein mättää kun moni on jättänyt keskenkin, kuten itsekin kirjoitit asiasta tuonne Omistaja-linkin taakse. Haluaisinkin kuulla toisenkinlaista näkökulmaa ja selvittää mahdollisimman hyvin etukäteen mitä odotettavissa on, kristallipalloa kun ei ole mistä sen tulevaisuuden voisi nähdä.. :) eli mitä mieltä sinä olet ollut paljonkin puhutusta Kannuksen kennellinjasta? Kannattaako hakea, kokemuksia kuulen mielelläni! Ajattelin toki myös kevään mittaan käydä mahdollisuuksien mukaan tutustumassa ihan paikan päällä kouluihin joihin hakutoiveita laitan, mutta mielelläni kuulisin opiskelijoilta itseltään jo näin etukäteenkin kokemuksia. Muita vaihtoehtoja mulla on Kauhajoen ja ehkäpä Tampereen eläintenhoitajakoulutukset, mutta niistä en paljoa ole saanut keskustelupalstoja selailemalla tietoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä haluaisit heittää mulle sun sähköpostiosoitetta, niin voisin kirjoittaa sulle sähköpostilla ennemmin kuin kirjoittaa tähän? Tai laittaa mulle ehkä enemmänkin sähköpostia osoitteeseen norruska @ gmail. com. Mielelläni kyllä kerron, mutta mieluummin jossain muualla kuin tässä :)

   Poista
  2. Laitoin viime viikolla sähköpostia, onkohan tullut perille? :)

   Poista
  3. Tuli perille! Koitan huomenna vastailla paremmalla ajalla!

   Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)