sunnuntai 29. joulukuuta 2013

kirottu joulukuu tai jotain sinne päin?

Hyvä tuuri jatkuu ja seuraa minua.. Tää joulukuu on varmaan jotenkin kirottu? Helmi on kipulääkekuurilla. Se oli joulun tienoilla kolmijalkainen, mutta venyttelyllä käytti jalkaa taas. Hetken päästä uudelleen kolmijalkainen, mutta hetken päästä käytti jalkaa taas. Myöhemmin se sitten alkoi uudelleen ontua, jonka jälkeen aloitettiin kipulääkkeet joita oli edellisestä kerrasta kaapissa jäljellä.

Vinna on ollut vähän jännä minun kanssa. Se kyllä kuuntelee, mutta sillä ei ole mitään mielenkiintoa treenata minun kanssa tai tehdä oikeastaan mitään. Sille riittää, että vien sen päivittäin ulos ja että se saa ruokaa eteensä. Se yleensä nukkuu minun vieressä yöt, mutta nyt se ei halunnut tulla lainkaan edes koko huoneeseen. Nukkukoot sitten muualla :)

Ylihuomenna vietetään Martan 2v synttäreitä ja 1.1 vuorostaan Helmin 11v synttäreitä. Tiitillä tuli tänään täyteen 11 viikkoa :) Huomenna pitäisi olla minun loman ensimmäinen päivä, jolloin ei pitäisi sataa vettä! Toivon, että päästäisiin huomenna sitten ulkoiluttamaan koirien kanssa kameraa. Tähän alle nyt ensin pari Tiitin 11vk kuvaa ja sitten joululahjakuvia noista koiruuksista.

Tiitiäinen 11vk
Näyttelyreeniä ;) Ollaan reenattu jo remmissäkin kulkua ja naksuteltu paljon seisomisesta. Kyllä se vielä oppii :)
Minni osasi avata itse joululahjansa
Martaltakin homma sujui leikiten!
Tiiti olisi halunnut varastaa muiden lahjat, sille piti näyttää että hei tää on sun ja avata sitä vähän. Sen jälkeen osasi itse avata loppuun.
Helmi nyt on vanha konkari jo pakettien avaamisessa, minun pikkuveljet antoi Helmin avata niidenkin paketit kun se siitä niin tykkää.
Martta oli nopein syömään oman siankorvansa ja vaani tilaisuutta varastaa Helmin lahja. Onnistuikin siinä (ihmettelen miten), mutta jäi nopeasti kiinni ja lahja palautui oikealle omistajalleen :)
Vinna ei osannut avata lahjapakettiaan, se pureskeli papereiden sisällä olevaa siankorvaa ja paketin joutui avata sille ettei se vahingossa olisi syönyt papereita..
Särmä ei osannut avata lahjapakettiaan ollenkaan, se vain iloisena kantoi sitä kun sen antoi sille. Kun sen avasi, niin kyllä se sitten kas kummaa sille upposi ;)
Loppuun vielä kuva paremmin voivasta Epusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)