lauantai 7. joulukuuta 2013

sairastelu jatkuu..

Tänään klo 11.10 lähdettiin uudelleen kohti Kokkolaa ja Ari Murnieksin vastaanottoa. Eppu oli koko eilisen päivän todella kipeä, juotin sille vettä ruiskulla ja illaksi sain sille Nutri-plus geeliä. Se ei syönyt koko eilisenä päivänä ollenkaan, eikä se olisi Nutriplussaakaan syönyt, jos sitä ei olisi voinut suoraan annostella sen suuhun.

Päästiin vastaanotolle vähän klo 12 jälkeen, Eppu ei ollut tehnyt laatikolle mitään yli vuorokauteen eikä myöskään syönyt. Kissa nukutettiin lähes samantien ja eläinlääkäri sanoi ottavansa röntgenkuvan siitä. Sen jälkeen oli piinaavaa odotusta lähes tunnin ajan. Epulle tehtiin perähuuhtelu ja siitä otettiin toinen kuva. Se sai myös parafiiniöljyä ja jotain muita öljyjä. Nyt pitäisi suoli olla tyhjä ja kissan alkaa voida paremmin. Vielä sillä on ilmeisen paha olo, eikä ole halunnut syödä, mut odotellaan.

Eläinlääkäri suositteli, että otettaisiin siltä jossain vaiheessa verikokeet ja olen itse täysin samaa mieltä. Eppu on sairastellut neljä päivää ja ollut syömättä lähes mitään. Ummetuksen syynä voi olla myös munuaisissa oleva vika. Ja tuo paastoaminen on myös voinut tehdä hallaa. Tällä hetkellä ei auta muu kuin toivoa, että kissalla olisi kaikki ihan kunnossa.

Tulevaisuudessa ei saa tehdä ruokinnanmuutoksia ja pitää syöttää mielellään eläinkauppatasoista ruokaa, kuten Royal Caninia. Jos ei ole rahaa ja haluaa markettitasoista ruokaa, niin niistä Latz on kuulema paras vaihtoehto. Tultiin eläinlääkäriltä kotiin Mustin ja Mirrin kautta, ostin Epulle Canaganin kuivaruokaa sekä Applawsin märkäruokaa. Kotona sillä tosin onkin vielä jäljellä Applawsin kuivaruokaa lähes kaksi kiloa.

Nyt vaan odotetaan ja toivotaan, että kissan olotila muuttuu paremmaksi. Epun torstainen eläinlääkärikäynti maksoi 53 euroa ja tämänpäiväinen 118 euroa. Ruokaa sille tuli ostettua liki 70 eurolla. Ell sanoi, että verikokeet tulee maksamaan 60 euroa.

Vieläkään en kerkeä kunnolla päivittää, mutta paljastettakoot, että meidän perheeseen on tullut Pöytyällä perheenlisäystä! Yhden punaruskean töpöhäntäisen muodossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)