torstai 8. toukokuuta 2014

Kennelyskäpaholainen

Se ei halua lähteä pois. Kennelyskä. Särmä yskii. Tiiti köhii silloin tällöin. Energiaa niillä molemmilla on ihan hirmuisesti, mutta samalla Särmä on tosi väsynyt ja uni maistuu. Ja lepohan molemmilla jatkuu, koska kennelyskä riivaa edelleen. Nythän ne oli tosin kentsulla hoidossa ma-to.

Maanantaista torstaihin oltiin siis reissuviikolla. Kierrettiin läpi Poliisikoiralaitos, Opaskoirakoulu, Viikin eläinsairaala, Tullin koirakoulu, Sea Life, Porin merivartiosto ja Puolustusvoimat. Kaksi ekaa yötä oltiin Helsingin Rastilassa ja viimeinen yö Porissa, Yyterissä. Kokonaisuudessaan todella kiva reissu. Oli tosi kiva päästä näkemään nuo paikat ja eiköhän siinä jotain uutta jäänyt käteenkin.

Särmän lähdöstä ei ollut Tullillta antaa mitään uutta tietoa. Viimeistään 31.5 se lähtee, mutta muuta ei tiedetä. Mut eiköhän se asia munkin korviin kantaudu kunhan se saadaan tietää. Vähän sitä mielessä kutkuttelee ajatus toisesta projektikoirasta, mutta saa nähdä kuinka tässä käy. Eiköhän se viimeistään syksyllä selkiä tuleekohan sellasta taloon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)