keskiviikko 26. marraskuuta 2014

8.11 toko

Vihdoinkin mulla on laittaa tämä video tänne. Tässä siis Satun videoimana todisteaineistoa siitä, että kyllä myö joskus reenitäänkin :)

Tää oli tälläistä lumihankitokoa, kun kenttä oli lumen vallassa mut tulipa sielläkin treenattua! Hallikorttia en ole edelleenkään saanut hankittua, mutta päästäänpäs nyt opistojaksolle, jossa toivottavasti päästään halliinkin treenailemaan. Vaik kyllähän mulla tarkoitus olisi se hallikortti muutenkin hankkia.. Mutta palatakseni tähän treenivideoon, niin hihnassa seuraamisessa en itse joko katsonut lainkaan vasemmalle kääntymisessä tai tein sen jotenkin huomaamattomasti, josta lopputuloksena Dansku luuli että tehdään täyskäännös ja loikkasi eteen. Vapaana seuraamisessa päätin itse meidän seuruun liian aikaisin, kun unohdin et piti kääntyä vielä oikealle ja mennä suoraakin.. Virheitä sattuu tekevälle. Luoksetulossa D tuli hyvin eteen, sitä ollaankin reenitty että sujuis paremmin. Liikkeestä maahanmenossa se lipoo ihan kauheesti, josta nyt en tiedä mitä sille sitten vois tehdä?Mutta nyt Dansku jääkin sitten 1.5 viikoksi hoitoon, kun minä itse lähden ensin Turkuun tekemään loppuviikon työssäoppimista ja ensi viikon viikonloppuna olisikin tiedossa Voittaja -näyttelyt, jonne suunnataan edustamaan  meidän koulua ja mainostetaan kennellinjaa :)

2 kommenttia:

 1. Olettepas päteviä!! Lipoo se tuossa luoksarin jätössäkin, mutta haittaako se? :D
  Ootko myös Winnerissä? Jos joo niin siellä nähdään! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Huomasin kanssa itse, että lipoo siinäkin. Ehkä se ei haittaa :D oon molempina päivinä siellä, eli toivottavasti törmäillään!

   Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)