sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Eppu 4v

Tänään oli syytä juhlaan, kun pienen pieni paholaiskissa Purri täytti vuosia. Purrilla on nyt elämää takana kokonaiset neljä vuotta ja toivottavasti monta hyvää vuotta vielä edessäkin :)
Koska viime vuonna unohdin Purrin synttärit, niin tänä vuonna päätettiin hyvittää se sille. Kokkailtiin Oonan kanssa Epulle kakku. Pohjana oli paistettu kananmuna, sen jälkeen keskellä oli kermaviili-jauhelihaseosta ja reunoille laitettiin paistettuja broilerin fileesuikaleita. Kakun keskelle laitettiin raksuista numero 4. Kynttilät vaan puuttui, mutta ehkä ihan hyvä niin - Epun häntä on jo kerran syttynyt kynttilästä palaamaan eikä toinen kerta ole kovinkaan toivottu.
Lahjaksi pieni kissa sai kaulapannan ja Party-mix herkkupussin. Sen lisäksi Purri pääsi fleksissä ulos tavallisen hihnan sijaan, mutta siitä vapaudesta ei tänään nautittu vaan Eppu viihtyi mieluummin terassilla lyhyellä hihnalla.
Kun järjesteltiin Epulle kuvaustilannetta ja irroitin siltä valjaita pois päältä, Purri päätti ettei hän rupea tälläiseen pelleilyyn. Olin saanut valjaiden toisen lenkin auki, Eppu loikkasi ilmaan ja iski kyntensä käteeni. Syvälle upposi ja hienot jäljet koristavat nyt kättäni. Ikinä ennen Eppu ei ole noin tehnyt, mut ehkä sen piti vaan repästä synttäreidensä kunniaksi ja näyttää olevansa iso kissa jo ;)
Synttäritunnelmissa mennyt siis tämä päivä :) Epulle itselleen ei meidän tekemä kakku ole kelvannut, mutta Danskulle se uppoaa paremmin kuin hyvin. Edes joku osaa arvostaa :)
Eppu on muuten siirtymässä taas kokonaan raakaruokintaan. Olen sen ruokavaliota suunnitellut ja joulukuun alkupuolella olisi tarkoitus vaihdos tehdä. Kenties huono enne tehdä siirto siihen aikaan, kun kissa viime vuonna sairasti ja syyksi epäiltiin raakaruokaa. Ehkä tänä vuonna parempi tuuri mukana :)

Alle vielä kuvia Epusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)