lauantai 27. joulukuuta 2014

Tavoitteet vuodelle 2015

Ajattelin kehittää meille Danskun kanssa edes jotain tavoitteita ensi vuotta varten.

Tavoitteet 2015
- Tokosta TK1 ja TK2 ennen elokuun sääntömuutosta
- Hyväksytty BH-koe
- Luonnetesti
- Viestin alkeiden harjoittelua
- Haun vientiä pidemmälle
- Yksi näyttelykäynti
- Virallinen silmäpeilaus, sydänkuuntelu, polvitutkimus ja selkäkuvaus

Tosiaan jo alkuvuodesta olisi tarkoitus alokkaaseen kisaamaan tokossa, sillä koen niiden liikkeiden olevan sen verran hallussa että sinne voisi alkaa pyrkimään. BH-kokeen uskoisin menevän myös hyvin, jos itse vaan oppisi kuinka ne liikkeet menee. Luonnetestiin olisi tarkoitus mennä hakemaan arviota tuosta koirasta.
Viestiin olisi kiva perehtyä enemmän ja haussa kehittää Danskun motivaatiota ja taitoja. Tällä hetkellä se ei käytä nenäänsä kunnolla, joten panostetaan sen harjoitteluun :)
Yksi näyttelykäynti tuolle koiralle pitäisi ainakin saada, se H tarvitaan näyttelyistä nimittäin ainakin ;)
Danskin polvet ja selkä on tutkittu epävirallisesti terveeksi, mutta nyt haluaisin sada viralliset tulokset niistäkin ja varmistua koiran terveydestä. Tämän lisäksi haluaisin myös silmäpeilauksen ja sysydänkuuntelun. Saa nähdä onko nämä ensi vuoden juttu, toivoa sopii, mutta kahtellaan!

Tässä ensi vuodelle siis suunnitelmaa ja tavoitetta, toivottavasti saadaan edes osa toteutumaankin!

Joku varmaan muistaa, että oon odotellut Danskun juoksuja. Ilmoitin sen yhteen alkuvuoden kokeeseen varasijalle ja tsadaa nyt D juoksee ;) Onneksi kulutettiin hallikorttia ahkeraan viime viikolla, niin ei mee sekin kokonaan hukkaan. Mutta palatakseni niihin juoksuihin, niin on ihan hassua, että nyt niistä juoksuista ei tarvi ilmottaa kenellekään. Mulla on ihan oma koira, eikä tarvii miettkä että ilmooko juoksuista oikeaan aikaan ja saako toinen varmasti tiedon. Tää on ihan kiva itseasiassa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)