torstai 18. joulukuuta 2014

tokoiluja

Vaikkei ole mitään ihmeempää nyt tapahtunut, niin ajattelin silti päivittää meidän tokoiluista. Itse olen kennelvuorossa juuri tällä viikolla, kun meillä on tokon koulutusohjaajakurssi meneillään koulussa.

Ollaan satunnaisesti treenailtu kaukoja, lähinnä sitä että koira "hyppää" oikealla tavalla makaamasta istumaan. Nyt päätin sitten kokeilla, että kuinka ne todellisuudessa sujuu jos tehdään istu-maahan sarjaa. Ja hyvinhän se sujui! Danskulla alkaa olla tekniikka hallussa sen suhteen kuinka se nousee oikein istumaan. Voisi alkaa vahvistamaan Danskun lihaksia myös maahan-seiso vaihdossa, jotta saadaan siihenkin opeteltua oikea tekniikka. Olen vaan miettinyt pitäisikö kaukoihin olla eri käsky, mitä on muuten seisomiseen (odota), mutta sitä nyt sopii miettiä vielä.

Dansku on seuruiden käännöksissä edelleen paremmin mukana mitä aikaisemmin. Se jopa vaikuttaa siltä, että käyttäisi sitä takapäätäänkin. Seuruuta ollaan tehty sekä hihnassa että ilman. Ja ilman remmiä Dansku edelleen on niin kierroksilla että painaa oikein hienosti.. :D

Jääviä liikkeitä ollaan myös tehty, seisomista enemmän mitä maahanmenoa. Maahanmeno on kuitenkin tosi varma liike, lenkilläkin voin huutaa sille maahan kun se juoksee jossain ja D käy maahan. Seisomisen suhteen en voi sanoa samaa, joten ollaan sitä harjoiteltu. Pääasiassa D pysähtyy ilman käsiapua liikkeestä seisomisessa, mutta pyrin vielä käsiavulla auttamaan sitä siinä varmuuden saamisessa. Käsiapukin on kuitenkin pienentynyt huomattavasti siitä mitä se on ollut. Seisominen ylipäänsä on ollut Danskulle siis ihan uusi juttu, eikä se ole osannut sitä aiemmin.

Nyt mulla on muuten myös hallikortti, eli päästään sisälle reenaamaankin! Oon niin odottanut sitä, että päästään treenaamaan sisään mm. paikkista ja luoksaria. Hallilla on myös mahdollisuus häiriötreeneihin, eli sekin kovin positiivista. Danskun juoksuja olen kyllä tässä odotellut, niitä ei vaan kuulu eikä näy. Eiköhän tuo koira kyllä ne nyt pian aloita kerta oon hallikortinkin hankkinut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)