keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hallireenailua

Käytiin hallilla tänään treenimässä. Eilen tehtiin treenit ulkona. Ollaan tehty nyt myös palkattomia, vähän kisanomaisen treenin suuntaisia treenejä sekä palkallisia treenejä. Pikku-saksalainen tekee oikein hienosti. Alle yritän kirjoittaa vähän tarkemmin lisää.

Seuraamiset muuten ok, mutta poikittaa välillä. Välillä korjaa sen itse ja sitten poikittaa uudelleen. Hihnaseuruussa tekee poikittamista vähemmän, mutta irti laskettaessa kierrokset myös nousee ja painaminen lisääntyy.

Jäävät ok. Seisomisessa annoin pienen käsiavun, mutta mun koira ei valu! Kuinka hienoa oikeesti :) Tähän on tähdätty ja tähän on päästy ja oon kovin ylpeä siitä. Maahanmeno oli ok, jäi vähän vinoon muttei pahasti.

Luoksetulo ihan ok, vähän himmasi loppua kohti, eteentulossa olisi saanut olla tiiviimpi. Sivulletulo ok.

Hyppy oli hyvä! Tehtiin se kahdesti, ihan vaan et näkisin ettei eka kerta ollut vaan hyvää tuuria. Ja molemmilla kerroilla saksalainen teki hyvin, ei ennakoinut loppuperusasentoakaan. Ollaan tehty hyppyä viidellä laudalla, kuudella se on vähän säkäkorkeuden yli. Jännä nähdä kumpaa ne kokeessa käyttää sitten? :)

Paikkis tehtiin ensin hallilla niin, ettei ollut häiriötä juurikaan. Pysyi hyvin reilu 2 minuuttia. Sen jälkeen hallille tuli ihmisiä ja otettiin vielä treenien loppuun toinen paikkis pienessä häiriössä. Pysyi siinäkin eikä kertaakaan näyttänyt siltä että tulisi sieltä.

Kaukoja ollaan tehty myös (sekä i-m että m-s) ja huomaan että lyhyemmällä matkalla D tekee hyvin i-m -vaihdot. Istumisessa edelleen käsiapu ja suullinen käsky. Istuminen on paljon parempi lyhyemmällä matkaa. M-s -vaihtoja ollaan tehty vain käsiohjauksella ja edelleen opetellaan oikeaa suoritustapaa. Selkeästi se kyllä alkaa saksalaisen päässä olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)