tiistai 27. tammikuuta 2015

piipparoiva tokodansku

Ollaan käyty hallilla kahdesti treenaamassa kokeen jälkeen, muuten ollaan reenitty ulkona. Olen puuttunut Danskin äänenkäyttöön enemmän ja ollut tarkka ettei se huutaisi niin paljoa. Iltahan sen näyttää kuinka käy..

Seuruissa tuo alkuun painaa niin tuhottoman paljon! Alan taas palkata sitä vasemmalle sivulle, joko niin että lelu jää sinne tai apuohjaajan kanssa. Jos vaikka painaminen helpottaisi tällä. Nyt olen suht paljon palkannut sitä kainalosta sekä välillä taakse tai jotkut ihan yksittäiset kerrat eteen. Lelua myös heitän vasemmalle sivulle. Ollaan tehty yhä useampi treeni niin, että lelu on taskussa piilossa ja D saa sen suorituksensa jälkeen.

Liikkeestä maahanmeno on ollut ok. Seisomisessa on ollut nyt ongelmaa ja ollaan sitä paikkailtu, mutta nyt sujuu taas ihan hyvin. Samaa toivoessa tänäsessä kokeessa.

Paikkis on ollut ok, luoksepäästävyys tehtiin eilen vieraan kanssa ja oli myös ok. Annoin sille siinä vielä käskyn kun tuomari oli vieressä, koska halusin varmistua siitä vielä, että se kanssa pysyy paikallaan sivulla. Kokeessa oli ok tuomarille, mutta silti vähän jännittää. Lenkillä kun tuo saattaa puhista vieraille, luulen että ihan vaan innostuksesta kun luulee kaikkien vieraiden olevan ystäviäni.. Tätä puhisemistakin on lähinnä lemmikin pihassa eikä muualla sitten.

Luoksetulossa olen eritellyt käskyjä ja painottanut koiralle että 'tänne' tarkoittaa eteentuloa. Kokeessa haluaisin sen suoraan sivulle, mutta en tiedä uskallanko edelleenkään lähteä leikkimään ns vieraalla käskyllä. Eilen hallilla tuli sivulletulon käskyllä eteen ja oli tosi epävarman oloinen mitä se tarkoittaa. Taidetaan jatkaa sen harjoittelua ja mennä eteentulolla tänään.

Illalla siis lähdetään metsästämään uutta ykköstä kokeesta, sehän sen sitten näyttää tuleeko sieltä jotain ihan muuta :) Toivotaan viime kertaa hiljaisempaa suoritusta, kuitenkin ennenkaikkea iloista suorittamista, joka tuskin on ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)