perjantai 16. tammikuuta 2015

tokoa taasen

Tehtiin tänään tokoiluja niin että vieraampi henkilö oli mukana ja katsoi kanssa tekemistä. Tehtiin seuruut, luoksepäästävyys, jäävät liikkeet ja luoksetulo.

Seuruut oli ok. Pyysin kaverin katsomaan kiihtynyttä koiraa, joka poikittaa. No, koira oli oikein nätisti, ei ollut kovin kiihtynyt eikä poikittanut. Seuruut oli oikein nättiä. Jäävät oli ok. Seisomisessa sipsutti vähän käskyn jälkeen, mutta ei paria askelta enempää.

Luoksepäästävyydessä ensimmäisellä kertaa nousi seisomaan, otettiin uusiksi ja toinen kerta oli ok. Luoksetulo oli hyvä. Tehtiin niin, että kutsuin sivulle ja niin, että kutsuin ensin eteen. Kummatkin toimi hyvin.

Myöhemmin käytiin myös hallilla (ihan luvalla, jos joku ihmettelee). Tehtiin hyppy kolmesti, luoksepäästävyys sekä paikkamakuu. Hypyssä D ensin ihmetteli vähän, hyppäsi kuitenkin istuen toiselle puolelle. Tehtiin kaksi onnistunutta suoritusta ja jätettiin hyppy rauhaan. Luoksepäästävyys vieraan ihmisen kanssa oli ok ja paikkis oli hyvä myös.

Nyt alkaakin sit jännäys ;)

Martta kävi tänään myös ultrassa, pentuja näkyi masussa 3-5kpl ♡ Toivotaan kovin paljon kivoja narttupentuja, senkin puolesta nyt sitten jännitetään! Yhdistelmähän on tässä ja pentue tulee kasvattajalle. Marttahan on sijoitusnarttu Bodeneis -kennelistä.

3 kommenttia:

  1. Miksi työ ette olisi saaneet käydä hallilla?

    VastaaPoista
  2. Kiitos vittuilusta :'D

    VastaaPoista
  3. Ajattelin vaan sanoa, niin ei ihmisten tarvitse sitä jälkeenpäin ihmetellä :) Dansku on ollut tekemisissä koiran kanssa, joka on ollut näyttelyssä, jolloin on meidän koulun sääntöjen vastaista ottaa koira tällöin käytännöntunneille. Hallin säännöissä tästä ei ole ollut puhetta (/kieltoa) ja keskusteltuani yhden opettajan kanssa tähän on varmaankin tulossa jonkunlaista täsmennystä kun asioista saadaan sovittua.

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)