sunnuntai 15. helmikuuta 2015

D tokoilee

Joskus koirien kanssa lenkkeily voi olla vaarallistakin, tällä kertaa koirilla vaan ei ollut osaansa tän toilailun suhteen. Kävin perjantaina Kismetin ja Danskun kanssa silmäjärventiellä kävelemässä. Tarkoitus oli pyrkiä mahdollisimman pian pois liukkaalta tieltä metsään suojaan. Noh, juuri ennen metsään kääntymistä liukastuin ja löin pääni jäiseen maahan. Lenkkeilyt jäi siihen ja lähdettiin koiruuksien kera kotimatkalle. Lopputuloksena tällä hetkellä olen kipulääkekuurilla ja sain lääkäristä lihasrelaksantteja kipulääkkeiden kaveriksi, sillä hartian seudulta lihakset todella kipeinä. Jospa tässä parantuisi keskiviikoksi niin, että pääsee kisaamaankin!
Käytiin eilen hallilla reenailemassa ensi viikon koetta silmällä pitäen. Kristel oli Jamesin & Foxin kanssa myös treenaamassa eli saatiin vähän häiriötreeniäkin. Ja paikkisseuraa! Sitä kun ei ikinä voi olla liikaa :)

Aloitettiin siis paikkiksella, joka oli ok. Koirat pysyi kumpikin maassa, eivätkä näyttäneet siltä, että olisivat olleet lähdössä sieltä.

Seuruissa palkkasin Danskua vaan oikeasta asennosta ja D teki paremmin mitä viime kerralla! Ei auennut niin pahasti ja edistänyt painaen eteeni. Jäävät oli kumpikin ok. Seisomista tehtiin takapalkalla ja ilman ja sujui hyvin!

Luoksetulot myös ok. Tehtiin ensin vaan läpijuoksua eteen ja sen jälkeen luoksarin stoppia. Seisomaan jäämistä otettiin sekä takapalkalla että ilman. Dansku tekee sitä harjoitusmääriin nähden hyvin.

Hyppyä D teki myös suht hyvin. Kerran palkkasin sen hyppyesteen yli seisomisesta, jotta saatiin liikehdintää hypyn toisella puolella minimoitua. Sen jälkeen sujui paremmin.

Noutoa tehtiin ensin metallikapulalla ja sitten meidän upouudella noutokapulalla. D oli oikein pätevä! Noudossa se kerran nosti kapulan väärin maasta ja tästä kielsin sitä ja otettiin uusiksi. En tiedä mistä se keksi nostaa kapulan maasta toisesta reunasta, mutta kiellon jälkeen kapulakin nousi oikein ylös. Nouto kiihdyttää Danskua suht paljon, sillä se innostuu siitä hurjan paljon. Ainakaan ei tarvitse siitä olla huolissaan, etteikö se kapulaa hakisi.. :D

Nyt olisi enää kolme yötä ensi viikon kokeeseen! Jännää nähdä kuinka nyt menee ja kuinka paljon sitä itse tällä kertaa jännittää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)