sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

ensimmäinen avoimen koe

Käytiin tänään - tai no itseasiassa eilen - meidän ensimmäisessä avoimen luokan kokeessa. Ennakkoon multa löytyi epäilykset siihen, sujuuko meidän nouto. Toki sitä aina epäilee muidenkin liikkeiden sujuvuutta ja olen vielä niin ahdistunut ja jännittynyt kokeissa, että epäilen tuplasti. Dansku oli tänäsessä kokeessa omasta mielestäni kehässä vähän jollain tapaa poissaoleva. Hyvin se teki ja teki minun kanssani, mutta jollain tapaa se ei vaan ollut normaali. Ei meillä kaikilla voi olla hyviä päiviä ja pääasia ettei luovuteta epäonnistumisten kohdalla vaan yritetään paremmin.

Tämän päiväinen rivi näyttää tältä
Paikalla makaaminen 3min  - 10
Seuraaminen taluttimetta - 8
Liikkeestä maahanmeno - 8
Luoksetulo - 6
Liikkeestä seisominen - 8.5
Nouto - 8
Kaukokäskyt - 0
Hyppy - 9.5
Kokonaisvaikutus - 7
Kokonaispistemäärä 139 ja AVO3.

Kokonaisuudessa olen tähän siis erittäin tyytyväinen. Koe oli varmaan parhaiten järjestetty missä olen aiemmin ollut ja senkin puolesta vain hyvää sanottavaa tästä. Tuomari kehoitti Danskua olemaan itkemättä paikkiksen jälkeen. Se makasi hiljaa, mutta kun odotteli mitä seuraavaksi tehdään niin vinkui perusasennossa.

Luoksetulon stoppi ei toiminut. Tuplakäskytin, koska koira hiipi kohti. Tuli hyvin eteen ja siitä sivulle, mutta olis vielä pysähtynyt ;) Noudosta olen erityisen ylpeä, sillä Dansku iloisesti haki kapulan ja palautti sen yhtä iloisesti. Jäi istumaan kauas ja kun olisin ottanut kapulan pois niin nappasi sen takahampaille. Ollaan viime päivät treenattu sitä, että palautus olisi superkivaa ja pelkäsin että se palauttaa kapulan hitaasti ja sylkäisee sen jalkoihini. Saksalainen teki positiivisen yllätyksen tässä kohti 

Kaukot oli sitten taas oma juttunsa. D jäi siinä erittäin hyvin maahan. Annoin käskyn istumaan, niin toinen edelleen makasi. Nollattiin liike ja yritin tuomarin kehoituksesta saada sen vielä lähempänä koiraa nousemaan, mutta Dansku vain makasi maassa johon se oli käsketty. Vähän vaihtoi asentoa ja meinasi nousta muttei kuitenkaan. Tänään oli makoilupäivä ;) Kokeen jälkeen testailtiin parkkipaikalla kaukoja ja siellä ne taas toimi. Jostain syystä meidän ajatukset ei vaan käyneet itse kokeessa yksiin, mutta onneksi niillä on vielä aikaa käydäkin!

Hypyssä Dansku meinasi käydä maahan toiselle puolelle, mutta tuomarin & liikkurin sanoin Danski pelasti tilanteen hyvin nousemalla maasta istumaan. Taisi aivot alkaa raksuttamaan, et hetkinen ei tän kuulukaan mennä näin. Hyppyyn olin muuten tyytyväinen, Dansku oli hieno 


Videon otti Oona Mäki, suuri kiitos! Oli ihana myös nähdä pitkästä aikaa muutenkin kuin ohimennen :)

Haettiin Danskun kanssa perjantaina Tiiti Riihikoskelta ja meidän lauma on ainakin toistaiseksi yhden göötin verran rikkaampi. Tiitillä on ollut tänään rankka päivä, kun saanut taas kohdata kaikkea tosi jännää, mutta kaikesta on selvitty ja nyt uni maistuu. Tänään saavuttiin siis takaisin Kannukseen ja nyt valmistaudutaan tuleviin koitoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)