tiistai 3. maaliskuuta 2015

taitodansku

Avoimen liikkeet sujuu kokonaisuudessaan hyvin, kun vertaa siihen minkä verran ollaan niitä tehty. On tässä ollut itsellekin totuttelemista, kun ei meinaa muistaa että tuo koira ei oikeesti ole niiden käsiapujen perään juurikaan ;)

Paikkis niin, että mä olen piilossa, on tehty kahdesti. Kummallakin kerralla ihan ok. On päkyillyt vähän ympärilleen, muttei ole lähtenyt tai näyttänyt lähtevän. Uskon, ettei paikis häiriössä ole sille yhtään sen vaikeampi. Mut katsellaan :)

Seuruut on nyt ollut ihan ok, välillä aukeaa takaa mutta korjaa ihan hyvin. Ollaan tehty oikeasti todella paljon paikallaan kääntymisiä ja tuo koira käyttää sen takapäätä niiiiin paljon paremmin nyt! Jäävät myös ok. Seisomisen stopista on tullut tosi paljon parempi! Ei enää tarvii itse epäröidä jääkö se vai ei, sillä tiedän että se jää.

Luoksetulo on ihan ok, edelleen stoppia varmistellaan, mutta kokeiltu on että se pysähtyy ilman takapalkkaakin. Hyppy on nyt ok, mutta haluaisin koiran vielä vähän kauemmaksi hypystä ettei kolise takaisin hypättäessä.

Noutamisen kanssa meillä oli kotona ongelmia, mutta toisaalla ei ole niitäkään. Pitäisi vahvistaa kapulan palautusta suoraan mulle eteen, kun nyt ollaan tehty paljon sen kanssa rallattelua.

Kaukot on olleet meille se haastavin juttu. Dansku on liikkunut niissä ja ollut tosi tarkka käsiapujen suhteen. Yksikin väärä liike niin se on noussut maasta. Noh, tänään tehtiin ekaa kertaa kaukoja ~2 metrin matkalla niin, että koira ei näyttänyt siltä että koht lähtee. Jätin käsillä säätämisen kokonaan ja annan nyt enää vaan suullisen käskyn. Ja se oikeesti toimii paremmin. Danskulla ei ole hinkua mun luokse, kun säädän epämääräisesti käsillä eikä kummankaan tarvii miettiä et mitähän nyt meinaan tolla säätämisellä :D

Kokonaisuudessaan oon vaan niin tyytyväinen tuon työskentelyyn ♡ On se yksi pätevä.

Ps. Eppu voi oikein hyvin nyt ja on normaali oma itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)