tiistai 28. huhtikuuta 2015

BH TK1 Jamosch Dana

Talossa on pentu. Serri. Ei minun pentu, mutta samassa taloudessa kyllä asuu. Kumppanille tuli pieni opaskoirakokelas vuoden ajaksi harjoittelemaan, että kuinka sitä oikeasti tullaankaan hienoksi oppaaksi. Dansku & Tiiti ovat ottaneet pennun hyvin vastaan ja Danskulle pentu on edelleenkin näkymätön.

Mutta sitten olisi ihan "kunnonkin" asiaa! Tänään meidän seuran toimesta Kannuksessa järjestettiin käyttäytymiskoe, BH-koe. Ilmoitin Danskun sinne "sattumalta" ja lähdettiin sitten testaamaan omistajan muistia. Tiedän kyllä, että koira osaa vaikka ja mitä, mutta omistaja on se suurin ongelma ehkä tässä..

Kaikki meni ohjaajan pikkuvikoja huolimatta hyvin ja Dansku teki Danskumaisen hyvän suorituksen. Hihnaseuruussa mokasin Danskin hihnan kanssa täykkärin jälkeen ja koira meni remmin kansa solmuun. Kumottiin myös yksi tötsä vasemmalle käännöksessä. Paikkiksessa se pysyi oikein kauniisti. Vähän sitä epäilin alkuun, mutta onhan tuo oikeasti ollut aina varma paikkamakaaja. Sen on hyvällä mielellä voinut aina jättää paikkikseen, kun on tiennyt sen pysyvän siellä. Silti pieni epävarmuus itsellä. Tottiksesta saatiin kuitenkin hyvää ja erittäin hyvää ja päästiin kaupunkiosioon. Sielläkin tuo teki oikein kauniisti eikä ollut mitään ihmeellistä.
Lopputulemana Dansku on nyt sitten BH TK1 Jamosch Dana! Nyt sitten pk-puolen kisoja katsomaan ja miettimään mikä olisi se meidän juttu. Tokosta myös toiveissa TK2 tai edes AVO1 ennen sääntömuutosta. Katsellaan kisaamista sitten uusilla säännöillä uudelleen sen jälkeen tai sitten ei. Vähän olen salaa näyttelyäkin Danskulle katsellut, mutta saapa nähdä koska mennään ja minne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)