perjantai 8. toukokuuta 2015

metsäilyä

Alkuun koirat pääsi taasen juoksemaan metsässä ja sitten otettiin vasta hakua. Ensin pääsi hakuilemaan pieni Serri, sitten pikku-Tiitiäinen ja sitten Dansemar.
Tiitille otettiin kolme pistoa. Kaikilla pistoilla Tii etsi maalimiestä hyvin ja oli kauhea hinku lähteä metsään. Tiitistä näki taas joka kerta, kun se oli hajulla ja lähti juoksemaan kohti maalimiestä. Enää en anna kuin ehkä yhdellä pistolla Tiitin nähdä pitkälle asti minne maalimies menee. Muilla pistoilla nappaan sen syliin ja käännän niin, ettei näe mihin maalimies menee. Tiiti aina niin iloisesti etsii ja löytää.
Danskulle tehtiin kolme pistoa. Kaksi ensimmäistä oli vaikeita. Dansku näki maalimiehen menevän metsään, mutta sitten estin näköyhteyden. Molemmilla kerroilla maalimies kuitenkin löytyi, vaikka toisella piilolla Dansku saikin tehdä töitä kauan. Sille annetiin yksi apu kesken hakemisen, mutta maalimies löytyi. D etsii maalimiestä todella laajalta alueelta ja se käy sitä hyvin läpi. Niin innoissaan juoksee metsään ja etsii mielellään. Kolmas pisto oli helppo ja sen Dansku löysi hyvin.
Ja loppuun vielä mun muruset :) ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)