maanantai 9. marraskuuta 2015

Liebster Award -haaste

Saatiin mitteli Riian blogista Liebster Award -haaste. Voi olla, että joskus aiemminkin olen sen saanut muutama vuosi sitten, mutta nyt uusiksi muualta! :) En jostain syystä saa tässä postauksessa kaikkia rivinvaihtoja toimimaan, mutta ehkä tästä selkoa saa.


"Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien mainostaminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan bloggaajalta bloggaajalle."

Säännöt: 


1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja linkitä hänen bloginsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Libster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.


Kysymykset:
 1. Mikä on jännittävin kokemuksesi, mitä olet kokenut eläinten kanssa?Päänsisäisessä ymmärtämisessä ongelmaa, kun en millään meinaa keksiä jännittävää kokemusta. Mika jännää lienee ollut se, kun sain kuin sainkin itselleni projektikoiran Tullilta vuodeksi. Oli hieno fiilis, kun sai tietää sen läpäneen peruskurssin ja päässeen ihka oikeaksi työkoiraksi.
 2. Kaikkien aikojen ensimmäinen lemmikkisi?
  Ihan eka oma lemmikki oli syyrialainen hamsteri Nelli. Koirien keskellä olen lapsuuteni viettänyt, mutta Nelli oli ensimmäinen lemmikki, jonka hoidin itse. Meidän äiti sitä taisi pelätäkin jonkun verran, kun itse annoin sen aina mennä huoneessani vapaana ja jopa ulkoilutin sitä. Nelli oli syntynyt vuonna 2004 ja kuoli vuonna 2006.
 3. Kerro suosikkiblogisi
  Mulla ei juuri tällä hetkellä ole mitään suosikkiblogeja. Seurailen lähinnä erilaisia koira- ja eläinblogeja, mutta mitään ehdotonta suosikkia ei ole.
 4. Lempiharrastuksesi?
  Lempiharrastus taitaa pitkälti pyöriä koirien parissa. En tiedä luetaanko koiraharrastus harrastukseksi, mutta koirien kanssa tykkään harrastella mitä vain. Agilityyn joskus Helmin kanssa rakastuin suunnattoman paljon, mutta tällä hetkellä olen vain tottistellut Danskun kanssa ja tehty jälkiä.
 5. Mikä on erikoisinta, mitä sinulle on sanottu?
  Vaikka miten mietin ja mietin, niin en mitään erikoista keksi nyt.
 6. Mikä on koulutaustasi?
  Peruskoulun jälkeen (2011) tiesin haluavani lähteä opiskelemaan eläintenhoitajaksi ja lopulta mutkien kautta löysin tieni Pohjois-Karjalan ammattiopistoon Kiteelle. Kiteellä vietin ikimuistoisen vuoden, jonka jälkeen siirryin opiskelemaan Keski-Pohjanmaalle Kannukseen. Kannuksessa jatkoin eläintenhoitajan opintoja opiskellen kennellinjalla vahvasti koirapainotteisesti. Valmistuin heinäkuun viimeinen päivä vihdoin eläintenhoitajaksi ja nyt suoritan vielä kolmoistutkintoani loppuun käyden lukiota viimeistä vuotta.
 7. Oletko koskaan muuttanut?
  Reippaat 10 kertaa varmaan ainakin.
 8. Onko sinulla jokin unelmien lemmikkieläin?
  Ei varmaan mitään varsinaisesti. Koiriin olen täysin myyty ja haaveissa olisi joskus saada ihan rotukissakin. Norjalaisesta metsäkissasta olen haaveillut kauan, samoin kyllä kääpiöluppakorvakanistakin. Koirat silti on se "numero 1".
 9. Millainen kotisi on?
  Asun toistaiseksi koulun asuntolassa, mutta yhtä rakas koti tämä silti minulle on. Omakotitalo, jossa kaksi keittiötä ja kuudelle hengelle huoneet. Itse asun yläkerrassa ja minulla onkin täällä ihan suhteellisen kiva oma huone, jonka on saanut mukavan kodikkaaksi.
 10. Suurin haaveesi?
  En tiedä onko mulla tällä hetkellä mitään ehdottomasti "suurinta" haavetta. Kovasti elättelen toiveita siitä, että kesään mennessä pääsisin jättämään Keski-Pohjanmaan taakseni ja suuntaamaan edes hetkeksi pääkaupunkiseudulle. Loppuelämääni tuskin haluan siellä viettää, mutta jos edes hetken ajan saisi taas olla vantaalainen.
 11. Mitä teet ja missä olet viiden vuoden päästä?
  Toivottavasti kaukana Kannuksesta EIKU. Toivon, että olisi joku muukin ammatti jo suoritettuna, vaikka lukion ja eläintenhoidon opinnot olenkin jo suorittanut. Jos sitä pikkusen yrittäis myös haaveilla, että olis töitäkin jossain.
Astrolle ja Neulalle myös haastetta, jos Katja vielä avaa bloginsa meille lukijoille ja näkee tämän!!

Ja tässä vielä uudet kysymykset:
 1. Mistä syystä päädyit aloittamaan bloggaamisen?
 2. Mikä oli ensimmäinen oma lemmikkieläimesi? 
 3. Kuinka päädyit hankkimaan sen rotuisen/rotuisia koiran/koiria, mitä sinulla nyt on?
 4. Mitä harrastat koiriesi kanssa? Onko jotain mitä haluaisit päästä kokeilemaan?
 5. Kuinka sinusta tuli koiraharrastaja?
 6. Jos voisit muuttaa yhden luonteenpiirteen koirassasi/koirissasi, mikä se olisi?
 7. Millainen olisi ns. unelmakoirasi?
 8. Mikä on suurin saavutuksesi koirasi/koiriesi kanssa?
 9. Haluaisitko joskus kasvattaa jotain koirarotua? Jos kyllä, niin mitä rotua?
 10. Millainen on sinun mielestäsi hyvä koirakasvattaja?
 11. Mikä on lempimuistosi koirasi/koiriesi kanssa?

2 kommenttia:

 1. Huomasin!11 Teen tän, en kyl voi haastaa ketään koska blogi on suljettu mut :D Kirjotan sinne silti. En tiedä julkistanko xD

  VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)