tiistai 3. marraskuuta 2015

Tiitin sterkkaus

Käytiin Tiitin kanssa tosiaan tänään Ylivieskassa Katri ja Antti Helmisen vastaanotolla. Nyt on varmistettu, ettei Tiiti koskaan tule lisääntymään eli Tiiti kävi sterilisoitavana. Meillä oli kahdeksi aika lääkäriin ja kolmen aikaan sain pienen tokkuraisen göötin syliini. Nyt mielenkiinnolla odotetaan, kuinka Tiitin paraneminen lähtee sujumaan.

Hieman tokkurainen Tiiti on edelleen, mutta pissat on tehty ulos ja ruokaakin vähän maisteltu. Alkuun Tiiti oli kotona todella levoton ja vinkui vaan, mutta nyt pikkuhiljaa suunta parempi. Ostin sille kaupasta kaksi kappaletta vauvojen bodyjä (isoin koko jonka löysin, 86/92), joita se saa pitää haavan suojana eikä näin pysty nuolemaan sitä.

Nyt on edessä pitkät kaksi viikkoa, kun Tiiti ei saisi riehua tai hypellä ollenkaan. Tiiti mieluusti jo nyt hyppisi sänkyyn/pois sängystä ja on saanut olla tarkkana ettei se tee mitään ominpäin vaan ainoastaan minun nostellessa sitä. Itsellä kauhea stressi siitä, että sen tikit menisikin repeytymään. Niin varovaisesti yritän Tiitiä kannellakin, kun pelkään niiden tikkien hajoavan siinä Tiitin kovasti jännittäessä.

Mielenkiintoista nähdä, vaikuttaako Tiitin sterilisointi jollain tapaa sen luonteeseen ja kuinka sen karvan käy. Tiitillä on nyt juuri oikeanlainen karva ja vähän jännittää muuttuuko aivan pehmeäksi hötöksi. Nirsohan tuo koira on myös ja sen suhteen toivoisinkin ihan tapahtuvan jotain muutosta ahneempaan suuntaan.

2 kommenttia:

 1. Meillä muuttui nirso uros heti oikeaksi ahmatiksi... Illalla leikattiin ja seuraavana aamuna oli kerjäämässä keittiössä aamuruokaa, vaikkei ollut syönyt aamuisin viiteen vuoteen :D

  Pikaista paranemista Tiitille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tiitille ruoka maistuu samaan tapaan kuin aiemmin, ainakin toistaiseksi. Eli siihen tahtiin että kuppi tyhjenee kyllä aikanaan :D Voi kunpa sekin vielä löytäisi kunnollisen ruokahalunsa jostain.

   Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)