torstai 17. maaliskuuta 2016

Uudet tuulet puhaltaa

Kävin tosiaan tiistaina työhaastattelussa Ähtärin eläinpuistolla. Haastattelun aika oli klo 10, joten saatiin lähteä hyvissä ajoin ajelemaan kohti Ähtäriä. Kannuksesta sinne ajeli vähän reilu 2.5 tuntia.

Työhaastattelu meni ilmeisen hyvin, sillä muutamaa tuntia myöhemmin sain puhelun. Huhtikuusta ainakin heinäkuulle löytyisi töitä toukokuussa aukeavalta kotieläintilalta. Asuntohakemuksia on nyt lähetelty ja soiteltu asuntotoimistolle. Nyt peukut pystyssä siitä, että asunto löytyy. Minulla on viimeiset kirjoitukset 30.3. ja ollaan muuttovalmiita sen jälkeen koska tahansa.

Me oltaisiin siis koirien kanssa muuttamassa Ähtäriin! Kannuksessa ollaan viihdytty viimeiset neljä vuotta, joten vähän jännää suunnata kohti uusia tuulia. Amk-yhteishaku on myös alkanut ja sitä pitäisi hakea syksylle koulupaikkaakin jostain. Mutta nyt on onnellinen fiilis elää tässä hetkessä: Mulla on kesäksi oman alan töitä!

4 kommenttia:

 1. Onnee työpaikasta :) Ähtäri on sit melkein Kannusta pahempi tuppukylä.. Mutta tuut sitten Seinäjoelle sieltä kyläilemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä mä vähän kauhulla katselinkin kun siellä käytiin :D Kun Kannuksessa ei ole yhtään mitään, niin ei ollut kyllä sielläkään oikein. Ja ehdottomasti tuun kyläilemään jos jostain sieltä suunnalta mahdollisuus seuraa saada! En erakoidu kokonaan yksin :D

   Poista
 2. Kerro sitten omia kokemuksia Ähtärin treenimahdollisuuksista. Ite oon siis koiraharrastukseni alottanu siinä viereisessä kunnassa Alavudella ja siellä silloon oli ainaki lähinnä tokotreenit kun sää salli :D Pari kuukautta vuodesta myös aksaa. Olisi kiva kuulla, mikä on koiraharrastamisen laita siellä päin tällä hetkellä. Mä oon asunu jo neljä vuotta Jyväskylässä, nii en tiedä. Haaveissa ois kuitenkin mahdollisesti muuttaa joskus takaspäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulun Ähtärin Haukkuihin ja niillä harrastusmahdollisuudet tuntuu ainakin nyt aika niukoilta. Ei ole omaa kenttää ja kouluttajista pulaa. Voi hyvin olla että itse alan jotain tokotreenejä pitämään paikan löytyessä, mutta olis sitä kiva itsekin päästä reenimään! Ähtärissä on kai toinenkin seura, pitäisi ottaa selvää Millaista tarjontaa heillä sitten olisi.

   Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)