keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Muutto lähestyy

Ollaan taas vietetty hiljaiseloa (kuten tää alkuvuosi ylipäänsä kokonaan). On treenattu koirien kera, mutta sitä enemmän aikaa on kulunut pakkailuun. Kaikki tavarat alkaa olla nyt kasassa ja ensi viikolla pitäisi sanoa näkemiin Kannukselle. Kauheen haikeeta! Täällä on oltu viimeiset neljä vuotta ja nyt pitäisi lähteä muualle. Käyn Ähtärissä ensi viikon perjantaina hakemassa avaimet uuteen kotiin ja lauantaina isä tulee tänne ja pitäisi lastata auto tavaroilla.

Viime viikolla tehtiin vuoden ensimmäiset peltojäljet koirien kanssa. Danskun jälki oli n. 300 askelta ja makupaloja oli siellä täällä. Niitä olisi saanut olla varmaan enemmän, mutta päätin kokeilla kuinka sujuu jos jätän niitä pois. Kulman jälkeen minulla oli namirasia palkkana välissä ja Dansku ilmaisi sen hyvin. Sen jälkeen se olikin ihan kujalla siitä, kun jälki jatkuikin vielä. Sähelsi vähän, mutta löysi hukan jälkeen takaisin jäljelle. Alustan muuttuessa vähän Dansku oli myös kujalla minne mennä ja näytti siltä, että se olisi hukan tullen yrittänyt ottaa ilmavainua. Siinä vaiheessa kaduin loppupalkkana ollutta lelua, josta se varmaan sai hajua. Kuitenkin pian nenä oli takaisin maassa ja jälki sujui loppuun asti hyvin. Vähän riskillä lähdin tekemään vuoden ekasta peltojäljestä edes noin pitkää, mutta ei kaduta! Päätin suoraan testata kuinka jälki sujuu, Danskun nenä kuitenkin toimii. Ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Viitsitään tehdä jälkiä siis jatkossakin.

Tottikset on olleet ok. Pitäis varmaan hankkia ruutunauhaa ja tötsät, että vois haaveilla pääsevänsä kisaamaan vielä joku päivä. Metsäjälki mua kiinnostaa kesää ja syksyä ajatellen, mut eka pitäis päästä tekemään täysmittaisia metsäjälkiäkin esineiden kanssa. Onneks meillä on aikaa Danskun loppuelämä ;) Katsellaan mihin rahkeet riittää ja miltä treenimaastot näyttää uudella paikkakunnalla. Ennen Kannuksesta poistumista pitää kyllä käydä tallomassa tuolle yksi jälki metsään!

Mut mää kovasti yritän aktivoitua tästä! Kunhan saa muuton ja viimeiset lukiojutut pois jaloista, niin eiköhän sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)