torstai 16. kesäkuuta 2016

Ylioppilasjuhlia ja koirajuttuja

Kiirettä pukkaa ja blogillekin yrittää repiä aikaa jostain. Viikonloppuna tehtiin visiitti Vantaalle ylioppilasjuhlieni viettoon. Dansku jäi työkavereideni hellään huomaan ja vain göötit lähtivät mukaani. Täpötäysissä junissa reissailun jälkeen voin vain todeta ratkaisun olleen täysin oikea, vaikka hirvittikin jättää tärkein muru pois matkasta!

Tiitille reissu taisi olla suhteellisen rankka. Rappukäytävässä tuli kannettua sitä ja junamatkalla kannoin sitä junassa poistuessa pitkin käytävää. Hengissä kuitenkin selvisi ja kotona on taas vähän helpompi olla. Toivo taas kävi hurmaamassa ihmisiä ihastuttavalla luonteellaan.

Heinäkuun alusta alkaen alan pitämään kahta kurssia Ähtärin Haukkujen alla. Pentutokoa ja sit perustokoa ihan aikuisille koirille. Huisin jännää! Odotan sitä niin innolla, ihanaa päästä pitkästä aikaa taas kouluttelemaan. Jospa sitä saisi sitä kautta myös koiraihmisiä ystäväpiiriinsä näin Ähtäristäkin. Nyt pitäis vaan alkaa suunnittelemaan kursseille sisältöä! Ilmoittautumisia on tullut ihan mukavasti, joten heinäkuussa aloittelee ihan mukava poppoo kurssilaisia.

Tässä on muuten Toivo. Toivo on minun ja äidin koira tätä nykyä. Ihana pieni Ruotsin tuonti, joka toivottavasti ihastuttaa minun koiralaumaa piiiitkän ajan. Ei pitänyt tulla gööttiä, ei urosta - ei ainakaan gööttiä tai Ruotsista, eikä kyllä todellakaan kolmatta koiraakaan. Ainakaan tähän elämäntilanteeseen tai tällaisella koirien ikäerolla. Tässä se silti on ollut viimeiset kahdeksan kuukautta ja tähän se jääkin. Perjantaina vietellään sitten 1v synttäreitä. Alla kuvissa Toivolla ikää siis 11 kuukautta.4 kommenttia:

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)