tiistai 25. lokakuuta 2016

Vantaan pikavisiitti

Lähdettiin eilen reissuun koirien kanssa ja suuntana oli Vantaa. Nyt ollaan jo junassa matkalla takaisin kotiin. Tehtiin vuorokauden pikavisiitti, sillä Toivo luustokuvattiin eilen Mevetissä Per Axelssonin luona. Gööttiporukka järjesti joukkokuvauksen, jonne sitten ilmoittauduin Toivon kanssa.

Toivolta kuvattiin eilen lonkat, kyynärät ja selkä. Mikään paikka sillä ei ole rikki ja se on se pääasia. Lonkat ei ole täysin priimaa, muut näytti hyvältä. Lonkista en ota stressiä, sillä ne näyttivät paljon paremmilta mitä Tiitin lonkat. Tulee takaisin kennelliitosta ihan minä tulee niin tyytyväinen oon. Nivelrikkoa siellä ei ollut, toinen lonkka vaan toista löysempi. Kennelliiton tuloksia odottelen jo tälle viikolle, mutta selkälausuntoa en pysty maksamaan ennen ensi viikkoa. Lonkka- ja kyynärlausunnot oli maksettu jo etukäteen. Eläinlääkärireissu tuli maksamaan 60 euroa enemmän kuin mihin olin varautunut, joten selkälausunto pääsee nyt odottamaan sitten jos kerkeää aiemmin tulla.

Tuntuu, että kauhea kiire ollut kokoajan ja päivistä loppuu tunnit kesken. Nyt tulee vielä niin pian pimeääkin, että tuntuu päivän olevan ohi ennen aikojaan. Huominen mulla on vielä vapaapäivänä ja toivottavasti päästään koirien kera reenaamaan! Ikävää säätä lupailtu loppuviikkoa varten, mutta kovasti elättelen ainakin toiveita ettei se ihan niin hirveä ole mitä on säätiedotuksissa näkynyt.

Tää oli nyt tällainen pikainen päivitys. Jostain ois revittävä aikaa tän bloginkin päivittämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)