tiistai 26. syyskuuta 2017

Kasvattajan peruskurssi

Viime viikonloppuna osallistuin Keski-Suomen Kennelpiirin järjestämälle kasvattajan peruskurssille. Suomen kennelliitto edellyttää hyväksytyn kasvattajan peruskurssin jokaiselta kennelnimeä anovalta koirankasvattajalta. Nyt minulla on hyväksytysti suoritettu kurssi takana. Kurssikokeesta sain täydet pisteet. Etukäteen stressasin koetta ihan älyttömän paljon, mutta heti koetta suorittaessani ymmärsin kyllä sen olevan yksi läpihuutojuttu. Sen olisi kuvitellut menevän läpi jo ilman kasvattajakurssiakin, pelkällä kennellinjan pohjalla.

Toivottavasti tulevaisuudessa minunkin kotona tulee tuhisemaan pienen pieniä gööttipentuja. Narttu vaan puuttuu! Tämä asia toivottavasti on korjaantumassa seuraavan vuoden sisään, sillä odotan kovasti saavani itselleni Toivon narttupennun. Katsotaan kuinka asioissa ylipäätään käy - saadaanko sellaisia pikkutoivoja edes ensi keväänä aikaan lainkaan. Kennelnimeä minun olisi tarkoitus anoa tässä jossain vaiheessa - pitäisi ensin päästä itseni kanssa yhteisymmärrykseen anottavista nimistä.


Tuntuu, että koko kulunut vuosi on mennyt ohi vain yhdessä hujauksessa. Syyskuu vaihtuu kohta lokakuulle ja vuosi lähestyy vaan loppuaan. Vielä en ole tehnyt päätöstä siitä, ilmoitanko Toivoa lainkaan messariin näyttelyyn. Mieli tekisi, mutta katsotaan nyt. Maksaa niin tuhottoman paljon, että mieli tekisi skipata kokonaan. Mutta sit kun itse olen kuitenkin menossa sinne, niin mitä suotta jättää koira ilmoittamatta? Nyt on myös alle kuukausi enää mun ja äidin koirien vaihtoon. Martta tulee tänne Viron näyttelyreissua varten ja Dansku lähtee viihdyttämään Almaa Pöytyälle. Hirvittää ajatuskin siitä, että pitää antaa Dansku pariksi viikoksi hoitoon. Mutta ehkä me kumpikin selvitään siitä ;) Luulen, että mulle rankempaa kuin tolle pienelle saksalaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)