maanantai 23. lokakuuta 2017

Martta ja Alma kävi kylässä

Martta ja Alma jäivät viikko sitten lauantaina meille pariksi päivää hoitoon. Kolmas koira omaan talouteen on mietityttänyt minua hyvinkin paljon. Neljää koiraa pihalla ulkoiluttaessani huomasin ajattelevani, että siinähän ne neljä koiraa menee missä kolmekin menisi.. Ihan yhtä vaikeaa/helppoa joka tapauksessa! Meidän talouteen ei silti ole tulossa nyt yhtäkkiä kahta koiraa lisää. Pennusta toki haaveilen, mutta sen aika on sitten kun on. Odotellaan sopivaa yhdistelmää ja sitä oikeaa pentua. Kolmas koira kuitenkin kolkuttaa mielessä..

Martta ja Alma sulautuivat porukkaan hyvin. Samaan tilaan en niitä jättänyt yksinolojen ajaksi omien koirieni kanssa. Alma sai Toivon viimeksi yllytettyä merkkailemaan, joten nyt Toivo pysyy Almasta hyvinkin kaukana. Sitten kun olin kotona, niin saivat tietysti leikkiä ja riehua keskenään, mutta yksinolot erillään. Toivo on vihdoin ollut pitkän aikaa merkkailematta sisälle yksinolojen aikana enkä sitä tapaa halua takaisinkaan. Ei ole helppoa kitkeä pois eikä lainkaan kivaa siivota niitä pissoja aina töistä tai kaupasta tullessa.

Keskiviikkona tehtiin sitten äidin kanssa vaihtarit niin, että Dansku lähti äidin ja Alman mukaan Martan jäädessä tänne meille. Meidän Viron näyttelyreissu on tiedossa siis jo ensi viikolla! Jänskää. Ihan itseä hirvittää olla erossa pölvästisaksalaisesta melkein kolme viikkoa. Ehkä selvitään juuri ja juuri ;) Danskulla on ainakin puuhaa riittänyt Alman kanssa ja ovat tulleet juttuun.

Viime viikonlopun Kristel oli meillä Jamesin ja Galaxyn kanssa. Toivo oli hyvin tarkka Epusta ja siitä, saako vieraat koirat tulla sohvalle tai minun rapsutettaviksi. Galaxy kelpasi leikkikaveriksi aina välistä sisälläkin. Eppu oli silti pyhä asia eikä Toivon kissaan saanut muut koirat koskea.

Perjantaina Omakoiraan oli päivittynyt minun kennelnimianomuksen tietoja. Rotuyhdistys on puoltanut hakemusta ja SKL hyväksyi toisen kennelnimiehdotuksen. Näillä tiedoilla kuvittelisin siis, että kennelnimianomus lähtee yhdellä nimellä eteenpäin FCI:lle. Jänskää! Ootellaan ootellaan, vielä pisin odotusaika edessä.

Olen tässä pikkuhiljaa yrittänyt vähän päivitellä blogia ajantasalle. Koirien sivut päivityksen alla parhaillaan! Katsotaan saisinko tätä elvytettyä vähän henkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)