maanantai 23. lokakuuta 2017

Toivo hierojalla

Tänään käytiin Toivon kanssa pitkästä aikaa hierojalla. Tämä käynti oli Toivon toinen hierontakerta. Ensimmäisellä kerralla Toivon pohkeet olivat vähän tiukat, mutta ei mitään sen ihmeellisempää. Tästä syystä en pitänyt erityisemmin kiirettä seuraavan hierojakäynnin suhteen - etenkään kun mitään ihmeellistä ei ole meidän päivissä sattunut.

Toivon ristiselässä ja erityisesti kauttaaltaan vasemmalla puolella oli jumia. Toivon vasen jalka alkoi tärisemään hyvin herkästi ja kertoi, että jotain olisi nyt vialla. Hilsettä alkoi pukkaamaan suoriltaan koiran turkkiin, kun hieroja kävi koiran vasenta kylkeä läpi. Mahdottoman kipeä se tuskin oli, sillä tärinästä huolimatta silmät alkoi lipsua kiinni ja Toivoa nukutti ihana hieronta. Toivo malttoi suhteellisen hyvin olla hierottavana ja aikaa kuluikin tällä kertaa 45 minuuttia!

Varattiin suoriltaan uusi hierontakäynti joulukuun alkuun. Danskun kanssa käydään parin viikon päästä. Että musta on kivaa, kun nyt löytyy likeltä hieroja, jonka luona mukava käydä. Koirat nauttii, kun pääsee rentoutumaan. Työtä ja tuskaa tulee varmaan silti nyt aiheuttamaan seuraava päivä, kun pitää pitää nyt Martan hampaat irti Toivosta, jotta toinen pääsee rauhassa palautumaan hieronnasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)