torstai 30. huhtikuuta 2020

Dansku 8v

Danskusta tuli huhtikuun alussa mummokoira! Se täytti siis 8 vuotta ja saavutti veteraani-iän. Jotenkin haikeaa, että sekin on jo niin "vanha". KoiraNetin tilastojen mukaan saksanpaimenkoirien keskimääräinen elinikä on 8 vuotta ja 0 kuukautta. Tosi vähän, kun ajattelee että gööteillä sama luku on 10 vuotta ja 11 kuukautta, lähes 3 vuotta enemmän. Toivotaan Danskulle vielä paljon elinvuosia, onhan se kuitenkin pysynyt ainakin tähän asti (kop kop kop) aivan terveenä.

Nyt lähiaikojen kuulumisista sen verran, että Lempillä on alkanut sen toinen juoksu ja mikäli sama kierto pysyy, niin pentusuunnitelmia mietitään sitten vuoden päästä. Tästä juoksusta sitä ei siis astuteta eikä syksyllä ole näillä ajatuksin odotettavissa seuraavaa juoksua. Sillä on 11 kuukauden juoksuväli, joka on ihan huikea! Toivoisin samanlaista ihan kotona asuvillekin koirille, 11 kuukautta olisi paljon kivempi sekalaumassa kuin 6 kuukautta.

Alma (Ihanhelmi Aito Frendi) on ollut meillä nyt viikon lomailemassa. Ihanhelmi E-pentue on toivottavasti laitettu alulle nyt useammalla onnistuneella astutuksella. Toivo astui Alman 4 kertaa juoksun aikana ja toivotaan, että sillä olisi laitettu tilaukseen pentuja. Alma on meillä lomailemassa vielä 1,5 viikkoa ennen kotiinpaluuta ja sitten aletaankin jännittää ultraa.

Alma ja Toivo lenkillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jamosch Dana "Dansku"

Dansku muutti minun luokseni loppukesästä 2014. Olen lapsuuteni kasvanut saksanpaimenkoirien keskellä ja minulla oli suuri salainen haa...